skunkboet

Jobb Jobb Jobb

Gissa vem som numera är vikarie på posten på Sahlgrenska sjukhus :)
Jag!
WÖHÖÖW! Jobb.
Fan vad gött.
Är mer eller mindre lovad iallafall en veckas jobb i månaden, vilket inte alls är mycket men oj så tacksamt mottaget. Några tusenlappar extra känns gosigt skönt i fickan!
Detta firades med en delad flaska cola med Mita, samt ett dyrt månadskort. Skit att jobbet ska ligga så långt bort XD
MEN JAG KLAGAR INTE.

Yay, jobb.

2010-08-31 @ 15:04:16 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filmmakeri

Hej!

Äntligen börjar jag och pojkvännen komma någon vart med filmen vi håller på att göra. Har gått lite trögt nu ett tag men det börjar allt släppa nu! Skönt.
Hittills har det flytit på förvånansvärt bra, så egentligen borde man inte blivit så förvånad när man fastnar litegrann. Jätteroligt att vara på G med en film iallafall! Hålla hobbyn och hjärnan igång lite.
Skoj!

Undrar om jag kommer orka att fixa till bloggen lite snart, känner för en förändring :)


2010-08-30 @ 20:49:20 Permalink Filmrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Städ med Roky

Tänk vad lite musik kan göra ändå.
Kände att det var dags att städa lite så under den senaste timmen har Roky Ericksons stämma fyllt hemmets alla vrår och överröstat det inte lika mysiga ljudet ifrån Herr Dammsugare. Genast blir en så fruktansvärt trist syssla som städning mycket trevligare! Tack Roky.

Dagens schema består egentligen av lite halvflyktiga mäh-saker som egentligen inte måste göras men kanske hade vart skönt att få undanstökat. Även lite uppskjutna nervösgivande saker bör redas upp innan intervjun imorgon.
Fan, kan ju vara värt att nämna; det blir kanske timanställning på posten den senaste framtiden om jag sköter mina kort rätt imorgon. Någon gång borde det ju vara min tur att få lite mer fasta jobb än vad tillvaron hittills gett mig. Man kan ju inte göra annat än att hoppas och fortsätta försöka, eller hur?
Plånboken känns lite tyngre nu iallafall efter en långsamt men ändå stadigt rullande ekonomi! Fan om det tar stopp för det är gött med pengar xD
Gött, gött, gött, gött, gött.

Min tå gör ont.

2010-08-30 @ 15:17:35 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flygande under

Denna dag, söndagen den 29:e augusti, har jag kommit fram till, nej bestämt, att i mitt nästa liv (om det blir något sådant) så ska jag tamejfan bli två decimeter högre och inte höjdrädd så jag kan bli pilot. Det är en frän hobby!
Säve flygfält var överfullt av folk idag, med den lilla anledningen att flygplan a la stridssort flög uppvisningar i det luriga vädret. Som tur var kom det bara en skur under dom 6 timmarna vi var där, och just då befann sig iallafall jag och Mita i en hangar så det slapp vi allt undan. Sån tur man kan ha!
Efter skuren sprack det upp fint med sol som värmde på ryggen och strålade asfalten torr och varm så man kunde sitta där när benen började dö lite. Som Mita sa: "Idag har vi gått många mil!"
Sen sa han även "Kommer tåget?" när han fått en knuff av mig för att jag skymtat pappa en bit bort som skulle hämta oss med bil. Han blir lite borta i skallen när han skriver sms, den grabben.

Höjdpunkten var trots alla dessa flygplan inte när jag fick det Schweiziska flygplansteamets autografer, utan faktiskt när vi sprang på Christina Lindberg som råkar vara mycket coolare än alla flygplansnissar i världen. Så henne fick vi hälsat på (andra gången för mig. Höhö), och det var höjdpunkten på denna mysiga söndag!

Snart blir det film och kanske något gott till om jag lyckas charma Mita.
Vi hörs!

Tata

2010-08-29 @ 20:10:48 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frisk fläkt av Nytt

Svala vindar, tjockare kläder och sån där speciell härlig frisk luft som bara skriker höst. Vad mer kan man begära?
Underbart!
Jag är en person som älskar när vädret skiftar säsong, älskar känslan man får av en ny period och helt enkelt lite förändring i vardagen. Äntligen få ta på sig andra kläder, skor och till och med ett nytt humör.
Att vädret kan göra så mycket egentligen.

Ny säsong, nya möjligheter. Eller hur?
2010-08-28 @ 19:31:15 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0