skunkboet

Rock n Movies

Härom dagen satt jag och rakade benen till Elvis sköna stämma ur högtalarna, och kunde inte låta bli att fundera på vart alla genuint coola rockers tagit vägen. Det var ett jävla tag sen jag såg någon ny som är grym ända in i benmärgen, och det känns väldigt tråkigt! Vilken person eller vilket band från den här tiden så att säga skulle man göra en film om? Absolut ingen.

Förresten! På tal om filmer. Michael Jacksson-filmen lär ju suga. Det känns som ännu ett sätt att tjäna pengar, och alla hans fans tror att det är ett sätt att hålla fast vid honom ett litet tag, men vafan! HAN kommer ju knappast få reda på hur många som såg "hans" nya film, HAN kommer inte få nån nytta av pengarna. Jag menar, begravningen är ju till för att visa att man bryr sig och där måste vart tusentals som sörjde och visade just detta, och dessa representerade även er som inte var där. Så varför gå på en meningslös film, som ändå verkar vara en massa ihopklipp från hans liv som ni ändå kan hitta på fansidor, och tro att ni visar att ni bryr er, när det enda ni visar är att dom som får pengarna har gjort sin bästa affär nånsin av Michaels död?

Tiden flög iväg lite nu märkte jag! Måste dra ;)

Hejdå så länge!
2009-10-30 @ 10:16:36 Permalink Filmrelaterat Kommentarer (1) Trackbacks ()


Leka Med Elden

Nu steg jag alldeles nyss in från kylan utanför, ska bli jätteskönt att bara mysa med Mita och en kopp varm choklad. Det låg ett paket och väntade på mig så det blir The Office alldeles strax! :)
Vi har vart ute med min pappa och min syster och "sprutat eld" som vi kallar det. Alltså; vi har eld på en fackla och sen sprutar vi lampolja med munnen på elden så det blir stora eldmoln, jag tror att ni alla vet vad jag menar med den förklaringen :) Lägger upp bild på det när jag kan!

Nya byxor från Vero Moda blev det också, och även lite nya underkläder från HM. Var i Allum och letade byxor och jag hade tur (?) för att i just den affären jag köpte byxor så var det Make Up-artister som högg tag i kunderna och fixade lite snyggt smink på dom som ville. Jag skulle ändå vänta på att få mina byxor upplagda så det blev en mjuk sminkning med jordfärger och röda läppar med lite glans för mig :) Inte varje dag man blir sminkad av någon som kan! Mita väntade så snällt på att jag skulle bli klar ;)

Passade på att ta med mig pappas van också, eftersom vi behöver den till sommarstuga där vi ska ha Halloweenfilmkvällen! Den är alltid lika kul att köra :) Så imorgon sticker vi iväg för att göra klart allt det praktiska så våra kompisar slipper komma till en iskall och otrevlig stuga.

Vad har ni för planer till helgen?

Ha det bäst!

2009-10-29 @ 22:05:43 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halloween Närmar Sig

God morgon!

Jag har egentligen vart vaken ända sen åtta på grund av diverse högljudda djurfanskap, och egentligen är det inte en sådär jättegod morgon, men den blir förhoppningsvis bättre. Ska först till arbetsförmedlingen och meddela att jag ska flytta och byta förmedlingstjosan, och sen ska jag till pappa och sova! XD Länge. Utan hundar som väsnas.
Imorgon ska jag låna pappas van och köra till sommarstugan! Den är skitrolig att köra så jag har sett fram emot det ett tag nu. Hur löjligt låter inte det? ;)
Ska ha halloweenfilmkväll i helgen, så det är mycket som måste fixas med mat och sånt. Det ska bli skitkul :)

Ska ni göra nåt speciellt på Halloween?

Vi hörs när vi hörs :)
2009-10-28 @ 11:39:01 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällsmys

Jag hade hoppats på att få mysa mig ner i sängen med en kopp varm choklad och titta på The Office ikväll, men det fanns inget sånt i posten idag :(
Så det får bli att söta älskling får klia mig på ryggen tills jag somnar istället! :D

Sov så gott!
2009-10-27 @ 22:57:58 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Knivar i foten

Igår måste vart den mest speciella dagen på väldigt länge! Först folket på arbetsförmedlingen som var hur knäppa som helst, och senare på dagen kom fyra småkillar på 12-15 år och jävlades med mig och Mita när vi satt och väntade på att bli insläppta på Kulturhuset. Det hela började med att småkillarna frågade vad vi hette, och fortsatte med att dom visade sina knivar. Sen fick vi helt plötsligt inte sitta där vi satt, för att då skulle vi dö, så dom ville tydligen att vi skulle gå därifrån. Vi vägrade såklart och detta gjorde dom smått frustrerade. Hela scenariot utspelade sig ungefär en kvart, och det var en del löjliga saker som hände under tiden, men det hela slutade iaf med att vi tröttnade på deras fjollfasoner och löjliga hot, så vi gick därifrån. Detta var iofs inte heller en väldigt lätt sak att göra eftersom killarna kände att dom inte hade tillräckligt övertag så en av dom knuffade Mita i ryggen, och innan han hann blinka (för att låta poetisk) så knuffade jag han det hårdaste jag kunde i ryggen åt andra hållet. Behöver jag ens nämna att han blev chockad som fan, och det enda han fick fram var "Din rödhåriga fitta!", varpå hela gänget begav sig lite snopet därifrån.

Men det dummaste av alltihop var att dom hela tiden sa saker som "Stick härifrån, ser ni inte att vi är invandrare". HUR korkad får man vara? Tydligen så ville dom att man skulle fokusera på att dom var invandrare, för att "invandrare är kriminella och farliga", men det är väl knappast smart? Dom var iofs väldigt unga så jag förstår att dom inte tänkte så jävla långt men någon borde snacka med dom om vad deras små kommentarer får för konsekvenser för andra invandrare. Det var uppenbart att dom visade knivarna bara för att känna makt, för när det väl drog ihop sig så glömde dom av knivarna helt. En av killarna höll nästan på att sätta kniven i foten när han tappade den. Höhö. Det var höjdpunkten på kvällen XD

Men självklart blir man nervös när nån viftar med knivar framför ansiktet på en.

Resten av kvällen fortsatte i ett mycket lugnare och händelselösare tempo, som tur var :) Det visades 7 filmer allt som allt, vissa mer seriösa än andra, och det hela blev en rätt lyckad kväll!

Jag hoppas att eran måndag var lugnare än vad min var, så hörs vi när vi hörs :)
Puss fan!
2009-10-27 @ 12:52:45 Permalink Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Röj på scen

I am what I am everyday
And I hope you feel like shit
Everyday
Cause I am what I am
I'm shades of grey

Av alla de band jag har sett måste nog Hardcore Superstar vara det band som jag tyckt vart allra bäst live. På en stark andraplats kommer AC/DC :D Gubbar som håller igång som vilka 20-åringar som helst hittar man inte varje dag! XD
Men Hardcore Superstar är så fruktansvärt sköna, och ger verkligen allt varje gång jag sett dom live. Första gången jag såg dom hade jag knappt hört en enda låt som dom har gjort men på grund av deras otroliga karisma, energi och vilja att få igång publiken kan man inte ha tråkigt när man ser dom. Det är en härlig känsla att se dom live, helt enkelt :)

Men sen tror jag att ett ungt AC/DC ganska lätt hade sopat mattan med vilket band som helst ;)

Puss på er, nu ska jag dra till Frölunda!

(En av de bästa låtarna på Hardcore Superstars senaste album: http://www.youtube.com/watch?v=hBp9_m_40O8&feature=related Shades Of Grey)
2009-10-26 @ 15:22:04 Permalink Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Surkärringar och Skitgubbar

Jag tror verkligen inte att nån av dom som jobbar på arbetsförmedlingen VET nånting om stället dom jobbar på. Dom beter sig alltid som att dom aldrig i hela sitt liv hört frågorna man ställer, och för att få ett ordentligt svar måste man ställa exakt rätt fråga. Surkärringar och skitgubbar är det enda dom verkar anställa där! Fy fan.

Men dagen lär bli bättre :D Om några timmar beger jag mig till frölunda för att se lite Terror på storduken, och det ska bli riktigt skojj! Ska möta upp en kompis tjugo i sex så går vi dit tillsammans, eftersom killarna ska vara där tidigare för att planera med folket på kulturhuset.

HAHA, nu hörde jag en duns och ett halvdovt "Aaahh". Det var Mita som slog sig :D Sånt förgyller min dag ska ni veta!
(Min pojkvän heter Mikael, men kallas Mita. Så, nu slipper jag den jobbiga skiten XD)
Men nu ska jag ta och skala potatis!

Ha det bäst

2009-10-26 @ 13:44:57 Permalink Åsikter Kommentarer (2) Trackbacks ()


En kväll av Terror

Internet låg nere igårkväll så det blev inget inlägg.

Idag blir det fullt upp! Först ska jag till arbetsförmedlingen med Mikael, vi gick båda ur gymnasiet i sommras där vi gick linjen Media med inriktning film, och sen ska vi till Frölunda Kulturhus eftersom Mikaels filmer ska visas där ikväll :) Har ni inget för er kan ni ju alltid ta er en titt, vad jag vet är det helt gratis ;) Inte alltid man får se folk man känner på storbild.
http://www.youtube.com/watch?v=kX62cO_Sxh0
All information står i slutet av trailern som jag länkade ovan :)

Nu sticker jag!
Ha en bra dag så ses vi kanske ikväll XD
Tata fan!
2009-10-26 @ 11:41:24 Permalink Filmrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Busy Sunday

Hej allihopa!

Idag ska jag ta en sväng till mamma och bland annat hämta lite grejer jag ska ha till Halloween :)
Vad ska ni göra idag?
Det är mycket som måste fixas även om det inte är så avancerat.

Här har ni lite skön musik att lyssna på medans jag är borta ;) http://www.youtube.com/watch?v=FOPjG8A4mEY
Ha en bra dag så hörs vi kanske senare!

2009-10-25 @ 12:33:52 Permalink Musik (och ljud) Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ljus i Alingsås

Just nu är det otroligt vackert i den lilla staden Alingsås! Varje år runt den här tiden kommer det folk från olika ställen på jorden och belyser olika områden, och detta året var jag där och fotade lite.
Det är ju fruktansvärt fult med massa folk i bakgrunden så klockan ett på natten var jag och min söta pojkvän ute med kamerorna. Efter ungefär en halvtimme började det dugga lite lätt, och efter ytterligare en timme öste regnet ner rätt bra. Men vi fick en hel del bra bilder ändå! Inte ger man upp bara för lite regn, eller hur? ;)

Det både blåste och regnade, så ha lite överseende när ni ser på bilderna :)
Klicka för att få dom större.

Minneslund



Bro



Grind



Grav


Parken


Ta en sväng till Alingsås nästa år, ni lär inte bli besvikna!

2009-10-25 @ 00:15:22 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första inlägget!

Räknar man inte med mitt testinlägg så är detta det första officiella inlägget på min blogg ;) (Tack Julia för att du äger)

Halloween!
Det första som poppar upp i skallen på mig är att det snart vankas Halloween, så jag hade tänkt jämföra detta årets Halloween med förra årets.
Hur många av er har sett Return Of The Living Dead 3? Iallafall, jag klädde på sätt och vis ut mig till Melinda Clarkes karaktär Mindy. Det blev inte himla likt, men på rätt hyfsad väg iallafall :)
Det var en hel del att fixa och det tog i stort sett hela dagen att bli klar, men det var väldigt kul ska jag säga er! Blod, kedjor, sönderrivna kläder och plast som skulle föreställa glasskivor var en del av det som täckte mitt bord den dagen.
Har ni nån gång klätt ut er till nåt ni blivit extra stolta över?
Jag vill inte avslöja för mycket, men detta året blir det något åt pirathållet! Haha, nu kom min pojkvän och visade mig lite grejer han hittat till min piratkostym :)
Förra året blev jag bjuden på en Halloweenfest ute på Hisingen i Göteborg, men detta året blir det en lugn filmkväll med killen och två kompisar. Det ska bli väldigt kul! Ska bli intressant att se hur allt blir. Det kanske slår min spontana salsalektion jag fick förra året? ;)
Det är jag och min kille som håller i filmkvällen och det enda krav vi hade var att alla ska komma i seriösa utklädnader. Det är ju lätt det roligaste med Halloween! Förra året var jag och min tvillingsyster de mest seriösa med just detta. Jag var ju nån lurig zombietjej och hon var en alv, så det skar sig nåt så fan XD

Hade vart kul att se vad ni ska klä ut er till halloween! Länka gärna om ni har nån bild :)
Nu ska jag ta mig nåt att äta.

Ha en bra fortsatt lördag, så hörs vi när vi hörs.
Tata!







Jag förra året :)

2009-10-24 @ 22:34:40 Permalink Hej På Mig Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0