skunkboet

Biljard på Henriksberg

Är det bara jag som saknar våren skitmycket just nu?

Igår var jag, Mita, Julia och hennes pojkvän i Göteborg och spelade biljard i ca två timmar på Henriksberg :) Skitkul!
Vi trodde det skulle vara 60 spänn i inträde men fattiga som vi är så blev vi jätteglada när vi insåg att det inte var något inträde. Tio spänn per spel kostade det, så vi kom egentligen jävligt billigt undan hela kvällen XD Borden hade kunnat vara bättre iochförsig, precis som köerna man spelade med, men för tio spänn fanns det egentligen inget att klaga på :) Biljardpalatset är nog hundra gånger bättre egentligen men eftersom vi ändå inte är direkt duktiga så dög det fint för oss.
Det var ovanligt lite folk där förresten, jag trodde det skulle vara sjukt mycket folk men där hade jag tydligen fel ännu en gång. Tur det ;)

Hoppas ni har en bra helg!
Puss på er

2010-01-31 @ 17:59:54 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Modern West

Gissa vad jag har i handen just nu.
Två biljetter till Kevin Costners band Modern West som spelar i Lisebergshallen den 25:e februari :D
Jag och Mita var precis och hämtade ut dom. Fan vad kul, och aningen skumt, det kommer bli!

Mycket kineser ute idag förresten :O ;)

Dags för varma mackor, oboy och The Office! Härligt.
2010-01-29 @ 18:39:32 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vinterfint


Tog en bild när jag var ute nyss :)
Vad tycker ni?
Ska alldeles strax dra ut igen, denna gången för att ta bussen in till stan och sen vidare hem till MitaÄlskling :D
Hoppas ni har en underbar dag!
Tata :)

(Bilden i bättre upplösning)

2010-01-29 @ 15:45:19 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbara Sol

 

Hur är det med er idag? :)
Solen skiner ute så det är en glad Nathalie som sitter och skriver! Det blev tillochmed lite snabba bilder som jag tänkte lägga upp. Inte varje dag det kommer upp bilder på mig själv, vem fan orkar stå och rikta en kamera mot sig själv dagarna i ända? ;) Det är iofs rätt många som gör det, men det är sällan det är något speciellt med sånna bilder och blir lätt långtråkigt om det alltid är samma jävla vinkel och samma jävla person. Oj, nu råkade jag skrämma minihunden! Han ligger på en stol brevid mig för han är för stor för att ligga i knät. Vem fan har en chihuahua som är för stor för att ligga i knät? JAG! XD
Why don't you wrap yourself around me.
Öj, för fan! Jag la ju upp en bild på ett svart flätat armband jag köpte för ett tag sen... öööh... för ett tag sen. Jävlar vad jag kämpade med att få på mig det i morse. Tio minuter måste jag försökt med det förbannade sattyget men inte fan gick det! (Jag svär mycket när jag är glad). Tänkte nog minst fem gånger att "nej, nu ger jag upp" men har man hållt på ett tag kan man helt enkelt inte bara lägga av, just på grund av att man har försökt för länge. FRUSTRATION.
Jag fick snällt erkänna mig besegrad och be mamma hjälpa mig när jag kom hem XD Fanskapsarmband.
Men det är fint. Höhö.
Nej, nu blir det dags för lite bilder! Typ två, men ändå. Dom är på mig ;) Haha



2010-01-29 @ 13:40:36 Permalink Hej På Mig Kommentarer (0) Trackbacks ()


Costner Live

Jag är svinigt sugen på våfflor XD
Kevin Costners band kommer till Göteborg i Februari tydligen! Hade vart jävligt kul att se dom, inte varje dag man får se självaste Costner live direkt ;) Vi får se hur det blir med detta.

Imorgon blir det arbetsförmedlingskurs igen. Fy fan, inget jag ser fram emot. Sitta där i tre timmar framför en skärm är ju ingen höjdare som ni kanske förstår, men det går att tvinga sig igenom.

Nu beställer Mita biljetter till Kevin Costner!
2010-01-28 @ 20:48:21 Permalink Musik (och ljud) Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skit Samma

HAHA, läste precis på en blogg om att det funnits spår av bajs på kläder, alltså kläder från vanliga butiker där folk får prova dom som vanligt innan man köper. Det kan även vart så att kläderna blivit tillbakalämnade på grund av att dom inte passade, iallafall så att dom hunnit lämna affären. Personen som skrev bloggen blev iallafall väldigt äcklad över detta och gjorde en rätt stor grej av det hela, men jag förstår verkligen inte varför. Vafan, har man hittat avföring på några klädesplagg i en affär behöver ju inte det betyda att alla har det bara för att folk kan prova dom. Och om det nu är så fruktansvärt hemskt, tror du verkligen inte att du mycket väl kan vara en av dom som fört med sig avföringen till kläderna? Jag menar, alla går ju ute vitt och brett och ser knappast vart man sätter sig eller ställer sig nånstans, du kan ju lika gärna sätta dig i spår av glass men det hade ju inte gjort några rubriker om dom hittade det på kläderna. Jag menar, spår av bajs är ju fan ingenting, 50% (minst!) har antagligen spår av avföring på sina kläder och skor redan innan du kom till butiken och köpte dina nya bajskläder ;)

2010-01-26 @ 22:42:24 Permalink Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pengaaar

Mitt tåg var en timme försenad idag plus att jag fick stå i minst 50 minuter XD
Vet ni vad det betyder?
Pengar!
Yeeeees, man får pengar från västtrafik ifall man blir minst 20 minuter försenad och det blev jag ju :D Fast då måste man ju såklart skicka in en lapp, annars får man inga pengar.
Bara 500 spänn kvar tills jag har ett fritidskort!
Bitchin'.

2010-01-26 @ 19:13:09 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lite Kuriosa

Visste ni att det var under första (eller andra) världskriget som armbandsuret kom till? Man hade fickur innan dess och dom märkte att ha ett fickur i fickan och behöva lyfta lite på sig ur skyttegraven varje gång man skulle se vad klockan var, inte var en så väldans bra idé så man satte klockan på armen istället.
"Lite kuriosa", som min historialärare kallade det idag XD
Första dagen på historiakursen gick helt okej, jag tillochmed hittade byggnaden! Det ni. Det trodde jag faktiskt aldrig. Smooth and shieet. För en gång skull hittade jag en vettig människa (TACK, VETTIGA MÄNNISKA!) som kunde förklara vägen på min nivå så jag hittade dit utan några större problem :)

Jag är glad idag! Tur att det inte är sol ute, då hade jag nog dött av gladhet.
The Baseballs är sköna dom.
Locktång och hårspray är nerpackat! Ska fråga Mita snällt sen om han vill hjälpa mig med att göra den rockabillyfrisyren jag ska ha på klassträffen. Måste ju se om det ens går XD Vilka jävla problem jag kommer ha när jag ska duscha ut all den hårsprayen, jag fattar inte hur dom orkar! Layrite ska tydligen vara lika lätt att tvätta ur som hårgelé så Mita har sitt på det torra iaf ;)
Mjau, Mita.

Tata :)

2010-01-26 @ 13:08:32 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yes.

Skolan börjar imorgon.
Har ingen bok.
Den kostar 600 spänn.
Jag ska vara i sal R27 kl. 08:30.
Jag vet inte vart byggnaden ligger.
Woopididej.
Min fot har somnat.
Kiss.
Måste upp tidigt.
Ingen Mita.
Röv.
Snor i näsan.
Ont i huvudet.
Hejdå.

2010-01-25 @ 21:19:45 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ge mig Vår

Fan vad jag saknar våren nu.
Igår när jag låg och drog mig lite innan jag steg ur sängen så tänkte jag på hur gött det hade vart om det var vår utanför fönstret när jag drar upp persiennerna, men det var det såklart inte när jag väl gjorde det. Men när man ligger där i mörkret är det lätt att få vårkänslor när man tänker på det :)

Det blev lite fynd igår när jag var ute! Ett flätat svart läderarmband och ett par örhängen i form av två gitarrer som blir helt bitchin' på klassträffen som vi ska ha om fyra veckor. Elvis- och Rock'n'Roll-tema gör att hela grejen blir mycket roligare! :D Jag ska göra mig en riktig Rockabillyfrisyr som jag redan hade funderat på att göra nån gång innan vi började planera klassträffen. Hela idén om att ha klassträff var mest bara en bortförklaring till att få kklä sig lite Rock'n'Roll och få ett gäng andra också att göra det ;) Fast en i klassen (egentligen icke-klass eftersom vi har tagit studenten) frågade om det var tillåtet att komma i hiphoputstrysel så vi får se hur det artar sig när dagen kommer. Jag kan tänka mig att det antagligen blir aningen mer utspritt med stilar än det var tänkt.
(Hej älskling <3)


Världens sämsta bild på mina fynd, men den duger nog ;)

2010-01-25 @ 11:56:46 Permalink Skor! Och klädrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dåliga Kopior

Snoret rinner och fingrarna är stela, vilket betyder att jag precis steg innanför dörren hemma hos min älskling :)
Jag träffade Julia på Frölunda Torg runt klockan ett istället för att åka direkt hem till henne, hon skulle ändå hämta upp sina linser där så vi passade på att strosa runt en stund innan bussen gick hem till henne. Dom har ju byggt ut som fan där borta ifall ni inte visste det, jag hade helt glömt av det så jag blev lite ställd när vi gick in.
I julklapp fick jag ett armband av Mita som var rött med ett ankare och nu när vi gick förbi HM så visade Julia att dom har gjort billiga, skitfula och kassa kopior av just det armbandet! Långt ifrån alltid som priset avgör kvaliteten, men just i detta fallet var det just så. Billig plast och hårt snöre var nog materialet som användes till HM's kopior :P Synd egentligen eftersom sånna lätta smycken egentligen borde vara lite billigare.

När vi väl kom hem till Julia blev det The Hills för hela slanten (Höhö), chokladmums och efterblivet (HAHA) godis som hon hade gömt undan. Mumma!

Just det ja, på bussen till Frölunda hörde jag en tjej i min ålder säga att hennes "panna är helt stel för hon har botox i den". Jag förstår inte hela poängen med att spruta in sån skit i pannan, men hon var icke fager så i hennes fall såg man ju varför ;) Nejdå, jag kan lova er att hennes fulhet kom endast från botox-skiten hon stoppat pannan med och en släng för mycket smink, hon hade nog vart aningen finare utan allt det kraffset!

Puss på er :)
2010-01-23 @ 22:34:11 Permalink Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Girls Only

Usch usch usch, uppe "med tuppen" idag (tio är tidigt) för jag ska ta tåget om en timme till Julia och ha en Julia-och-Nathalie-dag, eller kortare sagt en tjejdag XD Blir nog lite film på dagen så får vi se vad som händer ikväll. Vi är båda två lite halvsjuka så det blir antagligen att vi stannar hemma hos henne i värmen istället. Det låter ju absolut inte helt fel :)
Ska ni hitta på något roligt idag?

Förresten! Bortskämda ungar är nog det värsta som finns. Det mest konstigaste jag nånsin hört talas om var faktiskt något som Julia var med om, tror jag iaf eftersom jag inte minns riktigt om hon berättade om sig själv eller någon annan. Hur som helst så satt hon på bussen och åt en chokladbit och då kommer det en mamma med sitt barn och säger ungefär "Du kan ju inte sitta här och äta choklad när du ser att jag har mitt barn med mig. Han vill ju också ha men kan ju inte få!"
Jag bara gapade när hon berättade det, jag trodde verkligen inte att det fanns sånt folk. Vadå, tycker du seriöst att folk ska sluta göra saker dom vill bara för att ditt barn inte får själv? Lär ungen att han inte kan få som han vill jämt för fan! Sitter nån med en chokladbit och ungen kräver en egen, låt honom gråta hur mycket han vil för ett nej är ett nej. Jösses.
Jag förstår att det måste vara svårt som förälder att neka sitt barn något, och ännu värre att se det gråta, men man måste ju ändå sätta en gräns. Vad tycker ni?

Nu blir det frukost! :)
Ta hand om er, så hörs vi.
Tata!

2010-01-23 @ 10:43:56 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fynd

Tog en sväng till centrum idag och gissa vad jag såg; en skylt utanför en skoaffär där det stod "Butik upphör, 99 kr för allt". Såklart så tog jag mig en titt och hittade direkt ett par stövlar som jag skulle fått för 700 spänn OM det hade vart ordinarie pris. Turen var ju på min sida så jag gick därifrån med ett par 700-kronorsskor och hade bara behövt betala 100 spänn :D Lyckliga dag!

Jag och en kompis var i stan för ett par dagar sedan och då blev det också en del fynd :) Ett linne med en rosett på ryggen och en skitmysig klänning från Bling, tror jag affären hette. Behövde bara betala typ 160 spänn för dom också, tillsammans ;) Rea is the shit!

Här kommer en bild på skorna jag köpte idag :)

2010-01-22 @ 21:33:36 Permalink Skor! Och klädrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oj

Två timmar var vi ute i snön igår och fotograferade. Inte illa!
Det blev ca 300 bilder tagna allt som allt, med en hel del offringar från allas sida. Jag tror att alla var fulla med snö och iskalla när vi började strosa hemåt igen ;)
När jag kom dit hade jag ingen aning om hur något skulle bli, jag visste inte ens vart vi skulle vara. Vi hamnade till slut på en gård nära Kungälv med stall och ridhus och grejer. Stackars Mita är ju allergisk så det hade kanske vart bra att veta innan XD
Jag, som var en hästtjej när jag var liten, blev skitglad när jag såg hästarna, men ganska fort mindes jag även min rädsla för dom jävlarna. Höhö. Stora fanskap, men väldigt fina! Mita var duktig på att härma alla mina "Oj..." som jag pep fram varje gång en häst gjorde något jag inte var beredd på, eller om en stor häströv kom lite för nära. En intressant dag var det iaf!

Nu blir det frukost :)
Lägger nog upp en bild från igår när jag har tid.
Tata!

2010-01-17 @ 11:06:00 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Luftslott som Sprängs

Hej på er!

Om några timmar blir det Luftslottet Som Sprängdes :) Har hört både bra och dåligt om den så som vanligt blir det la att man får se filmen och se själv vad man tycker. Mänskligheten verkar nästan jämt ha olika åsikter om saker och ting, speciellt filmer.
Ska försöka slänga ihop lite lutfisk sen också XD Får se hur det går, försöker vara positiv. Det är svinigt gott iaf ;) Det blir mycket film i helgen förresten! :O Idag blir det Luftslottet och imorgon A Serious Man.
Min kära far är med i karolinerna (bilden nedan) och vill ha hjälp på morgonen av mig och Mita med att fota när dom slåss eller nåt (Yeah! Vuxna karlar som slåss på låtsas!), så det blir att leka zombie eftersom vi antagligen inte kommer orka gå upp tidigt egentligen. Hähä. Äsch, det ordnar sig nog!

Vad ska ni hitta på idag? :)


2010-01-15 @ 14:28:01 Permalink Filmrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oh Deer

Planen igår var egentligen att se på Luftslottet som sprängdes och vi gick in på biografens hemsida för att boka biljetter runt 14:00, men till våran förvåning ser vi att alla platser förutom tre längst fram på sidan är upptagna. Lite smått snopet för det trodde vi aldrig. Så vi fick snällt boka biljetter till nästa helg istället, och den här gången sitter vi längst upp i mitten. Helt klart de bästa platserna! Man slipper tjötigt folk bakom sig, ser duken finnemang och det känns lite mer privat.

Det finns en inhägnad skog här där Mita bor så vi tog en promenad dit igår efter biljettbokningen. Vi hade himla tur och såg de "planterade" hjortarna nära staketet så vi gick in och tog en liten skogspromenad. Håller man sig på respekterat avstånd så kan man allt se dom på nära håll utan att de springer iväg, tycker de att man kommer för nära så börjar de helt enkelt gå åt motsatt håll. Väldigt vackra djur, och väldigt söta. Två djur kom vi nog bara tre meter ifrån. Vi hade gått upp på ett berg och skulle gå ner och då ser vi två stycken stå och titta på oss. Det var inte förrän dom såg att vi hade sett dom som de började gå därifrån.
När man går i en sån inhägnad skog så vet man att det finns hjortar där inne, så man går och tittar efter dom hela tiden. Men i en riktig skog med vilda djur så tänker man inte alls på det.
Borde det inte vara tvärt om egentligen? Det finns ju ännu fler djur i skogen, än vad det gör i den ihägnade skogen.

Mita tog en bild på hjortarna :)
Vad tycker ni om den?
Jag älskar den.

2010-01-10 @ 16:25:26 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hound Dog

You ain't nothin' but a hound dog
Crying all the time


Elvis i högtalarna. Var ute nyss med Mita och köpte första skivan i Expressens Elvisbox, Rockskivan.
Vi sov väldigt länge idag, vilket antagligen beror på att vi var vakna länge. Av någon skum anledning satt vi uppe halv två inatt och drack fläderbrännvin och lekte på golvet med magneter och spelade kort. Hähä.
Nu är det mat! Tiden gick fort.

Tata!

2010-01-10 @ 15:45:26 Permalink Musik (och ljud) Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kurs och Helgplaner

Sitter på tråkkurs nu med en varm kopp choklad och försöker få upp värmen. Två timmar kvar tills jag får gå hem! Då blir det en varm dusch och lite mat, sen är det bara att fördriva tiden tills den blir fyra för då börjar mitt fritidskort funka XD Imorgon ska jag antagligen se på Luftslottet Som Sprängdes och äta pop corn, även om andra filmen inte var alls lika bra som de första så måste man ju nästan se den tredje också för att få ett avslut på det hela. Håll tummarna för att jag inte kommer bli besviken :)

Skolan börjar den 18:e! Ska ju gå Historia A och det betyder att jag måste skaffa en bok. Hmmmm.

Puss på er!
2010-01-08 @ 09:59:47 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Väderprat

Jag har absolut ingenting vettigt att skriva idag, och har jag det så kan jag inte på nåt sätt komma på vad det kan vara. Vad gör vi svenskar när vi inte vet man vi ska prata om? Jo, vi pratar om vädret! Här har ni lite väderprat från min sida.

Det känns som att det bara blir kallare och kallare ute. Igår när jag åkte hem på kvällen så höll jag fan på att frysa ihjäl (yes, överdriver). Det ska tydligen fortsätta vara kallt ett tag. Blä.
Nu när det är så kallt saknar man allt solen. Jag vill ha vår, det är min absoluta favoritårstid!
Jag gillar inte sommaren, iallafall inte när det är sådär jävligt varmt. Då blir jag irriterad som fan och hatar precis allt och alla, men ljummet tycker jag om.

Bra väderprat, eller vad tycker ni? XD
Här kommer lite sommarbilder från förra sommaren för den som vill se!






2010-01-07 @ 21:33:26 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Maratondag

Hej allihopa!
Ska alldeles strax sticka till en kompis och ha en maratondag av tv-serier och filmer plus annan skit som vi får för oss att hitta på. Helt enkelt en skön dag! Det är tydligen gräsligt mycket snö överallt på vägarna så jag hoppas att det går att ta sig fram. Det står inget om att det inte skulle gå på västtrafiks hemsida iaf så vi hoppas på det bästa.
Ska ni hitta på nåt roligt idag?

Skriver kanske under dagen :) Ha det så jättebra!
Tata




2010-01-06 @ 12:52:03 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Another Brick In The Wall

Vet ni, ibland kommer speciella guldkorn i vardagen.
Jag var lite småsmur över att min mp3 dog på väg till vårdcentralen (jag är antagligen allergisk, blev utlåtandet), jag hade minst en timme och 40 minuter kvar att åka buss och tåg den dagen och det såg jag inte fram emot. Jag hade absolut ingen lust att sitta så länge och bara glo rätt ut i luften och behöva lyssna på alla människors tjaffs runt omkring mig. Men men, jag hade inget val så jag fick ta det som det blev och det var inte förrän på tåget tillbaka från vårdcentralen som guldet gick min väg. Tåget var såklart försenat tio minuter men när jag väl satt på tåget lyckades jag norpa åt mig en sittplats vid fönstret som jag älskar. Två fjortistjejer som satte sig brevid mig gjorde inte hela dagen bättre med sitt vanliga tjaffs om meningslösa saker och jag bara visste att jag dom skulle sitta och pladdra hela resan. Misstag nummer ett! Innan jag vet ordet av föreslog någon av dom att hoppa av och ta nån vagn nånstans som jag inte lyssnade så noga på, och vips så var det ledigt brevid mig. Jag hann mysa i ungefär tre sekunder innan världens tjomme kom och satte sig brevid mig. Beige mössa, slitna jeans, svart jacka och skäggstubb, karln måste vart mellan 40 och 50 år. Jag tänkte "Nej, inte en sån!"
Ojojoj, så fel jag hade. Misstag nummer två.
Mina damer och herrar, får jag presentera mitt Guldkorn Peter!
Dyrkare av Pink Floyd, ägare av minst tusen låtar med Eddie Meduza och nu läsare av Milleniumboken Flickan Som Lekte Med Elden. Han sluddrade lite smått och såg aningen scruffy ut, men ack så klar och skärpt i hjärnan han var. Jag var jätteglad under hela resan och blev nästan lite ledsen när han skulle av tidigare än mig. Jag slängde fram handen till avsked innan han ens hunnit reagera, så ivrig var jag att visa min tacksamhet.
Ni förstår, denne Peter gav mig en hel del bra råd. Det är iofs råd jag redan gett mig själv men det värmde i lilla hjärtat att få höra det av denne härlige man.

Råd nummer 1: "Höj aldrig rösten i gräl"
Med detta menade han att när man grälar ska man aldrig skrika eller prata högre med personen man grälar med, detta leder bara till dåliga saker. Nej, man ska lyssna på varandra och alltid (alltid!) försöka sätta sig in i hur den andra personen tänker. Detta leder oss in på;

Råd nummer 2: "Peka ut dina egna brister först"
Alltså, när man grälar med någon eller hamnar i bråk med någon, då ska man aldrig peka på den andras brister utan peka ut sina egna först. Pekar du ut dina egna får du förhoppningsvis en insikt och kan förstå den andra bättre. Hamnar du i bråk, vare sig om du startade det eller någon annan, så får du en fördel, för om du redan sagt vad som är fel med dig, vad ska då den andra personen säga om dig?

Utöver detta så sa han en himla bra saker, och var otroligt intressant att diskutera med.
Vad jag vill med det här inlägget är att berätta om en skitbra dag, och en dag där jag hittade ett guldkorn där jag minst av allt trodde jag skulle hitta det. Så nästa gång en halvluffig snubbe sätter sig brevid dig på bussen eller tåget, flytta inte på dig det första du gör utan ge honom en chans. Han kanske är ett guldkorn insmort i kol.




2010-01-05 @ 22:14:14 Permalink Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sleeping med Clintan, fan

Skum dag, ska till vårdcentralen sen och se om jag kan få en tid för lungröntgen. Jag ska ha en lungröntgen , annars blir jag inte frisk enligt en läkare som tittade på mina provsvar. Men idag slipper jag sånna läskiga saker och ska nog bara prata med någon och visa den mina provsvar.

Skum natt, jag drömde att jag satt i en ashög båt och la mitt fina armband jag fick av Mitasötnos i julklapp i en vattentät väska med mitt namn och telefonnummer ifall den skulle ramla i vattnet.

Det är exakt två och en halv timme kvar tills jag ska gå till tåget. Just nu känns det inte som att jag har någon lust att kravla mig till nåt förbannat tåg utan jag hade hellre kravlat mig två meter snett åt vänster för där står Mitas mjuka säng. Med Clint Eastwood-sängkläder. Öj, jag har tillochmed en t-shirt på mig med Clintan på! Lyckades tigga åt mig den att sova i när Mita gick i morse, det blir ju så kallt när han går. Hähä.

Snurrade lite på stolen för att se om det fanns nåt vettigt att skriva om, men jag hittade nada så det får vara.
Puss på er så hörs vi när vi hörs ;)

Tata!

En mörk, trött och sjuk bild, men Clintan är på tshirten! Det syns bara inte så bra.


2010-01-05 @ 10:11:04 Permalink Hej På Mig Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bara Förkyld

Kul, sist jag var på vårdcentralen där hemma så verkade doktorn nästan lite sur och verkade undra vafan jag gjorde där eftersom jag "bara var förkyld", och jag blev tillsagd att ta hostmedicin och hålla mig inomhus så skulle jag bli frisk.
Men som jag sa i ett annat inlägg så var jag ju och tog lite blodprover här där Mita bor och idag hade en läkare fått se provsvaren. Tydligen borde jag ta en lungröntgen för att få reda på vad jag behöver för att bli frisk, så det blir att ringa till vårdcentralen hemma igen och beställa tid till det. Jävla puckon, jag ska fan ha det gratis!
Tror dom att jag går till vårdcentralen för en ynka förkylnings skull? Den har ju för i helvete hållt i sig i flera månader och bara blivit värre och värre. Jag är inte den som går till vårdcentralen för minsta lilla!
Förbannade idioter.
Jag har tröttnat på att sitta uppe och hosta tre timmar varje natt. Det gör ont, är fruktansvärt utmattande och helt enkelt jävligt tråkigt. Men nejdå, doktorn tycker att jag ska stanna hemma tills det går över och ta hostmedicin.
Tack så mycket, men det funkar inte!

Igår såg vi filmen Righteous Kill med Al Pacino och Robert De Niro :) Den var bra som fan, även om jag inte visste vad jag skulle tycka i början. Skådespelare som 50 Cent gjorde att jag inte kunde ta filmen på allvar och det var nånting med början av filmen som jag inte gillade. Den verkade dålig helt enkelt, men jag kan inte sätta fingret på vad det var såhär i efterhand. Till slut vann filmen över mig iallafall och det är huvudsaken!

Vad ska ni göra idag? :)

 





2010-01-04 @ 13:44:27 Permalink Filmrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


LegoLek

Mita har gått över till den mörka sidan. Hans bror var här med sina två barn och då fixade han en Facebooksida till Mita. I skolan var Mita, jag och min kompis Linda dom enda i klassen som inte hade Facebook men nu är jag helt ensam. Och så kommer det förbli!
Småpojkarna drog fram lego medans dom stora pojkarna lekte med Facebook så jag satte mig med dom och byggde. Det hela slutade med att jag hade byggt ett redigt treochenhalvvåningshus och en bil och jag hade nog minst lika roligt som småpojkarna!
Dom var ovanligt tysta och snälla idag, annars hade jag nog aldrig orkat leka med dom så länge som jag gjorde. Småpojkarna alltså, inte dom stora pojkarna. Höhö.
Det var nog skönt för Mita att bli av med mig en stund ;) Haha. Nejdå, jag som är så snäll jämt!

På fredag börjar min kurs igen hos arbetsförmedlingen. Fy fan vad tråkigt XD Men bättre än att bara sitta hemma och inte göra något vettigt, har ju fått ledigt ett bra tag nu över jul och nyår ändå. Jag har tillochmed spelat lite gitarr! Gud så duktigt.

Vi hörs :)
Tata!



                                 Mitt hus och bil XD



2010-01-03 @ 19:30:17 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (3) Trackbacks ()


Krig

Hade du velat se den här filmen?




2010-01-03 @ 13:37:17 Permalink Filmrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad tänder du på?

"Nej nu får vi hitta på något!"
Tjugo minuter senare hade vi hittat lite smällare, fyllt badkaret med tre decimeter högt vatten, tejpat fast en raket på en boulekula (silvertejp för fan!) och sedan lagt den i badkaret. Det blev en härlig smäll!
Tydligen var vi inte så bra på att tvätta badkaret efter oss för nu ville Mitas mamma lära honom hur man skurar badkar.
Efter detta ville vi göra något vilt och galet så vi letade upp lite sällskapsspel och tog en brutal match i Fia med Knuff och Luffarschack.
Pizza till kvällsmat och snart ska jag skita, sen är även denna dagen slut!





2010-01-02 @ 23:03:28 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Allergi och Nyårslöften

För ovanlighetens skull så blev jag väckt idag av Mita, vilket antagligen hade kommit som en liten chock för folk som känner honom. Det brukar vara han som sover länge och jag som går upp lite tidigare. Klockan var inte mindre än två när han strosade in till mig med en bricka med två mackor och en kopp te i handen och tittade lite busigt på mig. Tydligen låter jag som Darth Vader när jag sover, jag måste ju andas med munnen eftersom näsan är igentäppt och det blir inget trevligt ljud när halsen är torr som fan efter en natts sovande.

Det verkar som att jag är allergisk förresten! Jag tog blodprov igår för att se varför i helvete jag vart förkyld så länge och det visade sig att jag antagligen är allergisk. Mot vad vette fan men det löser la sig. Läskigt att ta prov i armen för jag trodde det skulle göra lika ont som svinsprutan men det var inte ens lite likt. Elisabeth äger! (Hon som tog blodprov på mig)
Det känns lustigt att se sitt eget blod i sånna där rör. Det är lite svårt att tro att det är ens eget som ligger där i.

Nyårslöften.
Har ni några nyårslöften?
Jag fattar inte riktigt grejen med att lova sig något vid nyår. De flesta är väl stupfulla så om de mot all förmodan lovar sig något vettigt så kommer de ändå inte ihåg vad de lovat sig. Men om man bortser  från att folk är fulla och faktiskt lovar sig något, som t.ex att sluta röka, så tror jag att det blir alldeles för högtidligt när de lovar sig det just vid nyår. Man lovar sig inte för att man känner sig redo eller för att man vill, utan man lovar sig för att det är nyår. Kan man inte lova sig istället att man ska sluta när man är redo under året istället i så fall? Det känns lite mer trovärdigt att man kommer klara att hålla sitt mål då. Jag hade nyårslöften ett år, tror att det var i sjuan eller åttan, och redan efter två dagar var det som bortblåst. Jag kunde helt enkelt inte komma ihåg vad det var jag lovat! Nej, nyårslöften har aldrig varit något för mig. Jag lovar mig hellre saker under året, eller sätter upp mål när jag är redo för det och inte för att det är en kass tradition som säger att jag måste lova mig något.



2010-01-02 @ 15:53:33 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


100101

Det är nu 2010. Det känns faktiskt rätt gött måste jag säga. Jämt och bra och jag har redan börjat vänja mig vid siffran vilket brukar ta minst ett halvår för mig att göra. Dom tre senaste åren har jag knappt ens vant mig utan trott att det är 2008 hela tiden, även när det var 2007. Jag och siffror går inte riktigt ihop.
Nyår igår var jävligt lugnt. Två gubbar som gick ut på balkongen och fes var det mest spännande som hände på hela kvällen och det var precis vad jag ville ha! En mysig hemmakväll med Grevinnan och Betjänten på tv :)

Ha en bra 100101-dag! XD
Vi hörs :)
2010-01-01 @ 14:17:45 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (3) Trackbacks ()


Gott Nytt År!

2010-01-01 @ 01:20:22 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0