skunkboet

Killarna försöker komma ikapp

Sitter just nu i bilen med Mita och hans mamma, och det är Mita som kör ;) Andra gången (tror jag) som han kör och det går helt okej. Självklart finns det vissa undantag. Höhö. Nejdå, det går så bra så! Duktig Mita! Själv har man ju redan körkort sedan ett år tillbaka, senast när vi åkte till Ullared var vi fem stycken i bilen, och det var bara vi två tjejer som hade körkort. Det ni! Vi hörs ;)
2010-04-22 @ 19:27:00 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cigarrer och Städning

Åh fy fan! Gick upp halv fem idag, helt frivilligt, efter en natt av halvsömn på grund av att hjärnan inte kunde koppla bort eller något i den stilen. Jag tittade på klockan varje timma kändes det som och räknade ner till när jag skulle gå upp. Det var helt enkelt så att jag var med på städdagen i Göteborg idag som ägde rum klockan 07:00 till 08:30 på avenyn, och som sagt var det frivilligt. Vafan gör jag uppe så tidigt?
Jo, arbetslös (nej, arbetssökande!) som jag är så valde jag att helt enkelt försöka visa mitt engagemang och vilja att jobba genom att dyka upp där med resten från utbildningen. Det visade sig bara vara fyra pers + jag som faktiskt gick dit, men alla fick iallafall möjligheten :) Skitkallt var det iallafall! Det visades tydligen på nyheterna också, så ser ni en rödhårig tjej med röda skor så är det jag ;)
Efter städningen blev det frukost på Palace, och jag fick en helt underbar marsipancigarr att ta med mig hem! Helt klart värt det. Höhö.
Antagligen kommer jag aldrig äta upp den för att den är så fin, så den lär bli möglig och slängd nån gång i framtiden.

Nu kom Mita hem från övningskörningen!

Tata! :)




Min marsipancigarr ;) En bit av den iallafall.

2010-04-21 @ 19:57:15 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höh

Älskling, vart har du klockan?
2010-04-20 @ 19:30:17 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Swan!

En mysig svan som vi träffade på igår :)
Nu blir det käk, och kanske någon film eller så. Skönt att vara ledig imorgon, men det blir nog mest plugg tyvärr.
Snackade med Are nyss och jag ska ringa honom i slutet av veckan! Hoppas hoppas hoppas.

Ha en underbar dag ;)

2010-04-19 @ 18:11:52 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Are är Snäll

Fan vad snäll Are är.
Man blir så glad =D


Retardinlägg x)


HAHA, just det ja. Mita var svinsöt häromdagen. Jag såg att han letade efter något, så frågade jag vad han letade efter. Han svar var "min klocka", och jag fortsatte med mitt. Efter en stund hör jag ett "men vafan." och jag måste självklart fråga vad som stod på.
Mita svarar, lite halvmummligt: "Jag hade den på armen."


Han är söt han.
2010-04-19 @ 17:54:07 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ankstening och Fotoskjutning

När jag läste inlägget som jag skrev igår märkte jag hur konstigt det måste låtit XD Jag satt på tåget när jag skrev inlägget och hade precis fått springa halvvägs från Bergakungen till stationen, så jag orkade inte formulera mig på rätt sätt riktigt. Det var jobbigare än jag trodde att skriva från en mobil ;) Nån bild blev det ju inte heller.

I Love You, Philip Morris var som sagt helskön. Det var flera tillfällen som jag satt och flinade för att jag visste att killarna brevid mig antagligen satt och inte ville titta, medans jag själv bara tyckte att dom scenerna var skitkul.
Lätt sevärd!

Vädret fortsätter vara underbart, bara lite blåst som drar ner pluspoängen en aning. Var ute med älsklingen nyss och tog lite kort som jag hade tänkt dela med mig, det var ju trots allt ett jävla tag sen jag la upp någon bild.
Djävulen vad sugen jag blev på en flintastek nu! Helt plötsligt. Fy fan vad gött det hade vart.
Hur som helst.
Bilder var det ja.
Tog till och med kort på blommor ute, och Mita tog en bild på mig när jag fotar blommor. Alltid kan det ju roa någon ;) Mita t.ex.
Prrr.

Kastat sten på ankor har vi också hunnit med, men innan ni slutar läsa och tycker jag är en idiot kan jag förklara att det var några ankor som höll på att dränka en honanka, så vi ställde oss och kastade sten för att få dom att sluta. Det funkade som tur var. Kåta ankjävlar. För det visade sig att dom tydligen parade sig. Men vafan, det hade nog gått lite överstyr tror jag. Ankjävlar.

NU blir det bilder! Inga ankor, men kanske en svan.


Mita leker fotograf


Jag hittade blommor, och Mita hittade mig.





Fin bro i Alingsås


Vi avslutar med en bild i svartvitt och rött ;)

Puss fan!

2010-04-18 @ 16:47:18 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spring i Benen

Oj oj oj, ont i lungorna och hostan är tillfälligt tillbaka! Vem sa att springa är bra för en? Nejdå, springa är skitgött och jag gör det för sällan :) Filmen var helskön! Hade helst velat se Men Who Stare At Goats men det var en bra ersättningsfilm ;) Ska försöka lägga upp en bild från förut också men att blogga från Mitas mobil är inte det lättaste! Det blir som det blir. Puss på er!
2010-04-17 @ 23:37:50 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lärarfritt

Det blev inte så där jättebra igår när jag märkte att Men Who Stare At Goats inte gick längre på bio, men det löste sig helt okej ändå! I Love You, Philip Morris blir det kvart över nio ikväll istället och Jim Carrey är ju aldrig fel, eller hur ;)
Just det ja! Jag hade ju en "lärarfri" dag igår, med andra ord hemmaarbete, men gissa vem jag träffar på när jag äter lunch på en kinarestaurang; ingen mindre än Palle, läraren, själv. Inte dåligt. Så det blev en halvt lärafri dag för mig igår X)

Precis sett Office space och nu ska jag göra mig iordning för att dra till stan om en timme eller så. Mer film blir det då!

Ha en skitbra lördag :)
2010-04-17 @ 17:35:36 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fail

Ääääsch sån skit, filmfan går ju inte längre på bio. Nu blev jag sur.
Rövskit.
XD

Bättre lycka nästa gång. Höhö.
2010-04-16 @ 10:25:20 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Freee day

Ledig dag idag, eller "Lärarfri dag" som det egentligen kallas men gick upp åtta idag ändå. Sommarjobbet är spikat, ringt arbetsförmedlingen, skickat mail till chefen, ska till banken, ringa 2 praktikplatser jag inte vill ha för att träna och göra fel, och till sist plugga lite historia! Allt detta och lite till har jag/ska jag hinna med idag på min underbart gosiga lediga dag, som inte är vidare ledig XD Men det är ordet som gäller ;) Helg är det iallafall! Underbart.
Men Who Stare At Goats blir det imorgon, vilket påminner mig om att jag måste kolla när filmen går, och om den ens går. Ojdå. Glömt.

Fixar det nu X)

Ha en skitbra dag i solen!

2010-04-16 @ 10:18:47 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Biopraktik

Stolt över mig själv!
Idag på tåget hem till Mita var jag skitglad och kände mig helt enkelt bara på topp, så när jag kom fram gick vi raka vägen till en biograf och där frågade jag efter praktikplats. "Det är inte helt omöjligt" blev svaret och jag fick gå hem och skriva ett personligt brev som jag precis skickat iväg :) Det är meningen att serviceutbildningen ska avslutas i slutet av juli, och då knytas ihop av en praktik på 3-6 veckor inom just det ämnet. Jag har fått sommarjobb hos Partillebo vilket egentligen blir preciiis den tiden vi ska praktisera, men jag har en skitsnäll lärare som låter mig praktisera efter sommarjobbet istället. Snacka om tur!

Inget är bestämt ännu men hoppas kan man ju alltid.
2010-04-14 @ 19:44:10 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Liten Tass




Gick inte så bra med praktikplatsletningen, än så länge har jag bara kommit på ett enda ställe där jag skulle kunna tänka mig att jobba gratis. Det är svårare än man tror.
Jag tar och skuffar undan mina bekymmer en timme eller två, ungefär tills det är försent att göra något åt det, och tar en promenad med ägaren till den mysiga tassen på bilden ovanför. Efter det blir det en riktig myskväll ensam med bara just det pälsbyltet som alldeles strax ska få gå ut och skita en skvätt, liggandes brevid mig framför tv:n. Såg nog en påse chips i skafferiet också som jag tror jag ska lägga beslag på. Top Model blir det sedan i en timma, så får jag se om jag orkar ta itu med nödvändigheter efter det!

På tal om nödvändigheter så måste jag plugga till mitt historiaprov som är om en vecka ungefär. Dags att öppna böckerna kanske?
Undrar när min lathet kommer bita mig i röva.

Ha det underbart!
2010-04-12 @ 19:27:06 Permalink Fotograferat Kommentarer (4) Trackbacks ()


Blue Eye

Jag borde egentligen leta efter förslag på praktikplatser, men av någon outgrunlig anledning kan jag inte slita mig ifrån "onödiga" saker som photoshop.
Hmmmm.
Men det här med praktikplatser. Hur bra är det egentligen? Man får inga pengar för det, men man får "erfarenhet". Sen är det många arbetsgivare som anser att praktik inte är riktig erfarenhet så man kanske sitter igen där i båten efter sitt gratisarbete ändå. Eller vad tror du?
Praktik 3-6 veckor som vi kommer göra tycker jag är helt okej, men det är när veckorna blir till månader som man nog får ta sig en funderare.


Tyckte det blev en mysig blå :)

2010-04-12 @ 18:30:55 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pojkvän med i Tävling



Mita lånar min blogg för att tävla i en fototävling!
Hoppas han vinner, han är livrädd för ormar tro det eller ej XD

Här hittar ni till tävlingen.

2010-04-09 @ 22:43:46 Permalink Andras Tävlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mmm Skor


Så säger jag eller tänker varje gång jag går in i en skoaffär, och jag skojar inte. Skor är något man inte kan ha för mycket av helt enkelt ;)
Jag har varit sjuk nu dom senaste tre dagarna, idag har jag bara min förkylning och hostan kvar som tur är. Fy fan för att spy! I förrgår satt jag och nickade och log som en idiot när Mita pratade med mig för om jag hade svarat med ord hade jag börjat hosta med en gång. Tur att han har humor <3
Men igår fick jag en överraskning när Mitas föräldrar kom hem, dom hade vart och köpt ett par skor till mig! :D Glad glad, tack tack. Och dagen innan hade hans mamma vart och lämnar tillbaka ett par skor som jag köpte för fem månader sedan som redan gått sönder för andra gången. Alltså; detta är det andra paret likadana skor som jag fått på fem månader och nu har även dom gått sönder. Dom har skrivit upp mitt namn i skoaffären så när jag är frisk kan jag gå dit och "få" skor för det beloppet jag köpte dom andra för. Lycka!

Imorgon är det Biodag i Alingsås, vilket betyder skräckfilm hela dagen på både bio och köpfilm. Men detta året kanske vi skippar att köpa biopass och bara går dit och köper film. Men vi får se hur det blir :)
Idag ska jag bara ta det lugnt, bli frisk och om det fina vädret tillåter (YAY FINT VÄDER!) ska jag busa mig ut och lite skor ;)

Ha en underbar dag!
Tata

2010-04-09 @ 11:07:18 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Älskade Spårvagnar

Det är många som inte gillar spårvagnar (MITA!), men jag är en av dom som tycker att dom är lite charmiga. Visst, dom är brötiga som fan och det går inte alltid att lista ut när vagnen egentligen ska åka iväg, men Göteborg hade inte varit detsamma utan dom. På både bra och negativt sätt, gissar jag.
Men ibland händer det roliga saker på spårvagnarna och en av dessa kom jag ihåg igår av någon anledning som jag inte vet, jag bara mindes det helt plötsligt.

Jag och min kompis Linda satt på spårvagnen när det var som mest "trafik" runt fyra på dagen. Varje dag till och från skolan åkte vi förbi en annan skola och denna gången var inget undantag. Så när vi kommer fram till den skolans hållplats går det på tre glada tjejer i gymnasiestorlek och efter en stund när vagnen inte börjat åka än börjar dom ropa på en av sina tjejkompisar som verkade stå i en annan vagn längre bak. Glada som fan försöker dom övertala den andra tjejen att komma till deras vagn och får till slut som dom vill. Men precis innan tjejen hinner fram så stängs dörrarna, varefter tjejerna börjar dra i dörrarna istället för att trycka på en knapp som är till för att öppnas med. Medans vagnen lämnar hållplatsen lämnar även det glada humöret tjejerna och de åker vidare i tystnad.

Sen den dagen älskar jag spårvagnar.
Ha en underbar dag, allihopa!
Jag har gått och blivit sjuk, igen, och ska gå och tycka synd om mig själv tills Mita vaknar och kan göra det åt mig ;)

Tata!
2010-04-06 @ 08:23:49 Permalink Åsikter Kommentarer (2) Trackbacks ()


Varning för Får

Invigning av mina nya röda tygskor idag :) Hunden tuggade i sig mina förra tygskor så jag fick helt enkelt tvinga in mig i en skoaffär (MMM SKOR) och köpa mig ett par nya. Jag kom över den döden rätt fort när jag hittade ett par snygga röda älsklingar ;)

Ont i halsen idag och kasst väder, men jag har en underbar pojkvän som i skrivande stund står och gör varm oboy till mig i hopp om att det ska lena halsen lite. Inte alla som har sån lyx! Prrr.

Julia var härlig på väg till Ullared. Hon ser en skylt som varnade för hästar en bit bort men slogs plötsligt av en underlig tillfällig blindhet. Hon kisar med ögonen, lutar sig längre fram över ratten och säger helt seriöst "Vad är det för varning för? Får?"

Hon är busig hon!

Nu ska jag käka frukost :)
Puss på er!

Tata
2010-04-05 @ 10:51:34 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dullt




Påskafton firades igår hos Mitas familjs vänner där det bjöds på både ägg och godis :) Lite senare spelade vi "ungar" lite Wii och jag märkte att golf ska jag nog aldrig försöka mig på i verkligheten! Men bowlingen ägde jag stenhårt på ;) Höhö.
Jag kände mig mest helt död hela kvällen på grund av en allergitablett jag tagit någon timme innan. Vem mer än jag hatar att vara allergisk mot katter?

Ullared i förrgår, Roadrip! Fem påkörda grävlingar och en hare senare nådde vi äntligen vårt älskade Ullared (Gekås), och det var när vi först kom dit som vi tänkte efter vilken dum dag vi egentligen åkte dit på. MASSA folk!
Men det blev en del grejer inhandlade, fick t.ex tag på två långärmade tröjor vilket var mitt mål + en skjorta. Den får jag iofs fundera lite på för den var lite väl lurig när jag kom hem. Kul hade vi iallafall! :)

Mita och en kanin på bild.
YES!

2010-04-04 @ 21:13:06 Permalink Fotograferat Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vårtecken

Såg första vårtecknet häromdagen. Förutom värmen då. Eller skit samma, jag är blind och döv men till slut skulle väl jag också se att det var vår X)
Snödroppar!
För dom heter väl så, blommorna?
Äsch, jag vet inte, men jag såg blommor som växte iallafall :)
Jag var tvungen at böja mig ner och ta en halvtaskig bild med min kamera på mobilen, men det blev ju alltid något.

Mita ligger i min säng och är sjuk, stackarn. <3
Vet ännu inte hur det blir med den inplanerade Ullaredsresan imorgon, och jag har inte nämnt för resten som ska med ännu hur det står till. Får göra det om några timmar ifall det inte blir bättre.
Inte kul att vara sjuk :(


Vårtecken :D

2010-04-01 @ 16:02:49 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


På en Onsdag

Igår blev det After Work med "klassen" :) Riktigt svinkul var det! Först gick vi bort till O'Learys där vi hade halvbokat ett bord, tydligen hade dom sagt att man inte kunde boka bord hos dom men att man kunde säga att dom skulle försöka hålla ett åt oss. Vi var ju trots allt runt 20 pers ;)
Det busiga var att när klockan var sju, och alla var väl någorlunda på snusen, blev vi tillsagda att borden vi till slut fick redan var bokade och att vi därför var tvungna att lämna ifrån oss dom. Hmmmmm.
Hursomhelst.
Vi drog vidare och kvällen blev riktigt lyckad, på en onsdag, med mycket bilder tagna som jag ska försöka lägga vantarna på! :)

Nu är jag ledig!

2010-04-01 @ 15:33:24 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0