skunkboet

Bröt på Maxi

Mina kära fina röda (budget)skor har självklart börjat gå sönder i sulan, så det blev till att springa till Maxi för att köpa ytterligare ett par billiga skor som kan klara helgens antagligen rätt blöta påhitt. Jag och killen ska nämligen ta oss till Värmland och hjälpa en kompis med hans film! Mita ska filma och jag ska vara springpojke, ungefär så ser planen ut. Man behöver inte vara alldeles för smart för att räkna ut att hela skor lär behövas, eller hur?
Så imorgon sticker vi till Karlstad och spenderar helgen låååångt hemifrån!
Nu kom Mita och lurade sig.
Hmmm.

När vi var på Maxi lyckades jag riva ner en hel dröse med skor som allihop hängde på en och samma pinne.
Duktigt!
Vi gick därifrån rätt fort.
Ääääääsch, det hade säkert du också gjort!

Ikväll blir det The Office! Finnemang. Kanske kan lura Mita till att fixa något gott till mig. Höhö.
Hur ser eran helg ut? :)

2010-05-20 @ 19:33:25 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbara små Saker

Precis vad titeln sa, helt enkelt underbara små skor som väldigt gärna vill flytta in i min garderob! Finns på Zara, eller fanns snarare. Dom är antagligen så underbara att dom är slut nu X)
800 spänn är liiiite för dyrt för en pank Nathalie. Fan.
Äckligt snygga!
Bilden är lite skev för min mobil gör så ibland. Pain in the ass, men funkar ändå :)
PÅ TAL OM DET!
Jag måste ha en ny mobiltelefon. Och när jag säger måste så menar jag inte att "hej, jag har haft min mobil i en vecka och den är inte ny längre", utan jag menar måste. Skränar som fan i telefonen när jag pratar med nån så jag knappt hör vad som sägs. Någon gång under alla mina samtal låtsas jag bara höra vad den andra sa, för jag orkar inte fråga hela tiden. Att den tappar kontakten med SIM-korten JÄMT är faktiskt inte lika störande XD
SÅ!
Jag ska köpa mig en mobil. Eller hoppas att jag får en i födelsedagspresent när jag fyller år i sommar, eftersom jag vill köpa en systemkamera när jag har sommarjobbat :)
Jag vet precis vilken jag vill ha, och har kollat upp vart den finns, men just nu minns jag inte vad den heter. Den är blå iallafall! Återkommer om detta.

SKORNA som du vänliga själ ska köpa till mig:

2010-05-19 @ 21:15:42 Permalink Skor! Och klädrelaterat Kommentarer (2) Trackbacks ()


Historiskt med moppe

Ett stycke historiapov avklarat! Sån ångest jag har haft över det, det är inte riktigt klokt. Men det gick okej tror jag. Men när jag läste frågorna ville jag bara springa därifrån med en gång, så mycket fattade jag. Det kändes som att det var helt omöjligt att fånga en enda tanke som hade med historia att göra, men till slut tror jag att jag lyckades skrapa ihop till ett sött litet G. Det är allt jag begär!
Lyckades springa på en gammal klasskompis också när jag ändå höll på, matte var hans provförsök. Vette fan hur det gick men han hade bara en timme på sig att lyckas för sen var han tvungen att gå. Två timmar satt jag där! Med huvudet fyllt av Napoleon, industrialism, revolutioner och gud vet vad. Lennart ska veta att jag försökte iallafall.

Dags för lite bilder! Ni som följer min blogg vet att jag var på Brännö förra veckan och tog då lite bilder som jag inte kunde lägga över till datorn för tillfället. Mja, så då är det väl inte mer än rätt att lägga upp dom nu? Det är ju knappast något att visa direkt men rätt ska vara rätt!

Under tiden ni tittar vidare i min blogg kan ni ju alltid lyssna på den låten under också, alltid någon som har tröttnat på sin spellista.


Roky Erickson - Night Of The Vampire



Jag gillade mitt hår den dagen :D



I'm a sucker for. Döh. Flakmoppe.

2010-05-19 @ 21:03:27 Permalink Hej På Mig Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det susade i Säven



Hemma efter den härliga helgen i sommarstugan vid sjön Säven! Här kommer en hel del bilder som togs under gårdagskvällen :)
Nu är jag trött!


Pojkvännen som hade fångat fisken fick visa upp den för kameran för dokumentering XD


Inte mer än logiskt att det är han som fångade fisken som även får tillaga den. Höhö. Jag är lat.


Kocken!


Och jag agerade sällskap och dokumenterare :)


Gäddan blev inrullad i aluminiumfolie och sedan lagd på det glödande kolet i grillen. Utsikt mot sjön hade vi under hela tillagningen, inte alla som kan skryta med det inte! Myspys.

Efter maten blev det filmen Lost Highway. Svinbra första halvan, men jag tyckte att det sjabblades bort i mitten av filmen och jag tappade intresset. Väldigt synd, för den hade verkligen potential till att vara svinbra hela filmen ut.
Jag drömde iallafall coola drömmar efter den som fick min lust till att göra film blossades upp, så allt var den bra till något!

Prov i historia på onsdag, känns någorlunda bra. Fy fan.
Nu blir det dusch, tiden flög iväg som vanligt. Inte konstigt, det tog rätt lång tid att lägga upp alla bilder. Hihi.
Vi hörs!

2010-05-16 @ 20:02:56 Permalink Fotograferat Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sommaren fortsätter...

Med Sommarkrysset på tv, solen som håller på att gå ner över sjön och en nyfångad fisk på grillen. Till och med vädret skötte sig till slut, och sommarkänslorna bara växer! Underbart.
Maj börjar äntligen kännas som maj och inte fucking mars som det gjort tidigare. Nej, nu äntligen är det sommar på väg! Lycka.
Snart ska vi ta av fisken från grillen och fortsätta njuta i stugan, vi har fortfarande en film som väntar på att bli sedd så dagen är långt ifrån slut än.
Vi hörs när vi hörs!
Kram
2010-05-15 @ 21:21:02 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommar, sommar!




Denna härligt gröna milkshake drack jag igår, gjord av päronglass, mjölk, vaniljsocker, kakao och en pärsikohalva. Hade gärna haft en likadan framför mig nu, om man säger så. Min pojkvän kan, han!
Sommaren känns inte lika långt bort när man sitter hemma och dricker milkshake, men tittar man ut försvinner alla sommarkänslor fort som vinden, för inte fan är det varmt ute X)
Men trots det var jag tvungen att testa lite sommarkläder i morse som ni kan se på bilden under. Shorts från Cubus, blå skjorta och blå bikini från HM, de sistnämnda var de jag köpte sist jag och Julia var i Kungsbacka :)
Svinsnyggt!
Senare idag blir det också lite sommarpeppning, då sticker jag och killen till hans familjs sommarstuga och det är fiska som står på schemat. Otur med vädret rent mysmässigt, men fisken ska tydligen nappa bättre om det är lite sämre väder. Vem vet, jag kanske kommer hem med en bild på min första fångade fisk sedan barnsben? ;)

Bråttom, bråttom, hoppas ni får en skitbra dag så hörs vi när vi hörs!
Tata!





















2010-05-15 @ 11:49:55 Permalink Skor! Och klädrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Springnota

Milkshake och Persikohalvor, det är vad jag kan se fram emot ikväll :) Och ett nyfärgat hår om inte tiden rinner iväg som den faktiskt verkar göra. Hu, vad fort det gick. Underbart väder idag, det tackar vi för! Jag har vart ledig både igår och idag, men eftersom jag är superduktig så träffades min grupp i stan och gjorde lite fältuppgifter, som det heter, så vi inte kommer alltför långt efter med det vi sysslar med på utbildningen. Rätt smart, tycker ni inte det?

Men igår var jag långt ifrån skolan, så långt ifrån man kan komma skulle jag tro. På dagen träffade jag en kompis och begav oss till Brännö för att rensa ett akvarie (fråga inte), och jag blev glad när vi blev hämtade med inget mindre än en flakmoppe! Wöhööw! Awesome.
Jag var duktig och tog lite bilder med mobilen, men självklart är min sladd hemma hos min mor så dom kan jag ju drömma om att få upp på bloggen inom en snar framtid :( Piss.
Men men, så får det vara!
Rolig sak som hände igår; jag och killen var med pappa på en fotbollspub igår kväll (IFK!), och när vi går därifrån så stannar vi för att diskutera vilka olika håll vi skulle gå åt. Då pekar pappa på mig och utbrister glatt "Vi glömde betala!". Min pappa är då en god samarit och går tillbaka in för att betala, och han i kassan tackar honom typ tre gånger för att han inte bara stack. Min pappa är en bra pappa!
Det höll allt på att bli en ofrivillig springnota där ;)

Fy vad sur jag är på att det inte går att få in bilderna. Och inte går det att skicka dom till min pojkväns mobil heller för han har en Iphone. Tydligen så går det inte att skicka bilder och musik via Blutetooth om man har en sådan mobil. Hur kasst är inte det?
Nej, fy fan. Dyr skit! Haha. Mita blir nog arg på mig för att jag säger så. Sötnos.

Ha en bra kväll!
2010-05-14 @ 21:26:35 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flott blått för 30 spänn

Exklusivt, TVÅ bilder på mig helt utan smink och ofixat hår. Ojojoj, inte varje dag ;)
Här kommer iallafall bilder på min nya klänning, billig som fan och blå och fin. 30 spänn är den allt värd!
Mina gosiga tofflor kom med på bild också X)
Nästa gång blir det min nya bikini, men idag känner jag mig för lat för det. Somnade till en film förut och kände att jag allt inte behöver vara duktig idag inte!
Puss på er



2010-05-12 @ 21:12:17 Permalink Skor! Och klädrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Let's go Noodle

Fy fan vad underbart.
Förut satt jag och älsklingen och zappade lite slött mellan kanalerna på tv:n i väntan på att jag skulle äta upp min macka för att sedan gå ut, så hamnar vi på världens roligaste program/avsnitt nånsin!
Noodeling = Fiska malfisk med händerna.
Det var helt enkelt två karlar som skulle visa hur de gör när de fiskar catfish, eller som på svenska blir mal om jag minns rätt. Helt vanliga kläder hade de på sig, alltså shorts och ett linne, och vanliga skor. Det enda skydd dom hade tänkt på var att de kunde välja till handskar men det verkade inte som att det ens var nåt tal om det förrän programledaren själv fick testa. Det hela gick sen ut på att gubbarna gav sig ut i det grumliga skitvattnet full med ormar och iglar, letade upp ett hål och stoppade in hela armen för att se om det blev napp. Förlåt, nu var jag otydlig; napp innebar att fisken blev arg och attackerade genom att bita tag i hela handen, varpå gubben drar ut armen med fisk och lyfter upp den i famnen.
Stenhårt!
Fruktansvärt kul att titta på, gubbarna såg ut att tycka det var svinkul och hur normalt som helst. Dom simmade runt där i vattnet och verkade inte bry sig om att det fanns ormar och sån skit, och fick dom napp blev dom lyckliga som fan!
Snacka om att gilla sitt yrke. Man får leta länge för att hitta ett mer macho yrke än att noodla ;)

Nu ska jag se om jag hinner ta ett snabbt foto av min nya bikini innan Desperate Housewifes börjar!
Vi hörs när vi hörs!



Dom är ju knappast små

2010-05-11 @ 20:43:57 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Code Blue

Hej på er!
Haft en bra helg? Det har jag. Fredagen spenderade jag med min älskade pojkvän, åt pastasallad med kyckling på Café Soup And Bagel efter kursen och sen drog vi hem till min söta syster och umgicks lite med henne :)
Sen igår blev det Tjejdag med Julia! Det betyder shopping, denna gången på Kungsmässan i Kungsbacka, och senare på kvällen stack vi hem till en gammal klasskompis som fyllde år. Fullt ös där borta, kan man säga XD Jag och Julia kände bara två stycken där så det var bara att uppskatta läget och köra mingelstilen. Lite senare kom det lite fler som vi kände så vi slapp känna oss helt bortkomna hela kvällen.

På Kungsmässan blev det självklart en hel del köpt, mycket pengar som rök där. Lite väl mycket pengar, måste jag nog tillägga. Men det var en hel del fint som följde med mig hem, bland annat köpte jag en ny bikini som jag fullkomligt älskar! Ska försöka fixa lite bilder på allt att lägga upp, då kommer ni märka en röd tråd i alla plagg X) ALLT förutom två par trosor är nämligen blått. Fråga mig inte hur man lyckas, jag vet inte själv, men det var riktigt snygga grejer och det är ju huvudsaken!

Nu är jag tillbaka hos min pojkvän, han har nog saknat mig, och imorgon blir det kurs och låtsasarbetsintervju. Ska bli intressant ;)
Puss på er!
2010-05-09 @ 19:40:16 Permalink Skor! Och klädrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen Skönhetsdrottning

Helt underbart, fick äntligen tummen ur röva och gick och klippte mig förut. Jävligt behövligt! Minns inte hur längesen det var jag klippte mig, men det räcker att säga att det inte var detta året iallafall ;)
Jag är fruktansvärt trög med sånt, det medger jag.
Blond som jag är egentligen så färgar jag håret regelbundet, oftast ungefär med en och en halv månads mellanrum, och det sliter ju som fan på håret. Därför följde jag denna gången frisörens råd och köpte med mig en burk hårinpackning från Wella som jag testade förut efter jag duschat. Ska bli kul att se resultatet, men det kanske man inte ser förrän man använt den några gånger? Inte särskilt haj på sånt där, utan den enda specialaren jag kör med är mitt schampo från Wella med rött pigment i. Det funkar helt enkelt som en liten minifärgning och gör underverk med utväxten där färgen sällan håller sig särskilt länge :)

Bara jag som inte direkt bryr sig om sånt där tjafs? X)
Beautystuff typ.
Man blir ju ett riktigt tard när man följer med kompisar in i sminkaffärer och liknande. Fast jag brukar bli rätt fascinerad ändå, det är mycket fina färger och burkar med klet i som luktar gott.
Men jag förblir nog ett tard.


Denna köpte jag idag, och bilden under visar schampot jag brukar använda.

2010-05-05 @ 22:06:18 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hunt A Man Down



Det är exakt vad jag har gjort idag! Till slut blev jag uppringd med resonemanget "Jag hade tre missade samtal från detta numret så jag tyckte att jag fick ringa upp". Kaching! Slängde mig i bilen och stack, för andra gången idag, med en gång för att lämna mitt CV på papper för att försöka snabba på och hjälpa mig själv till att få min drömpraktik. Glad!
Jag har fortfarande inte fått praktiken iochförsig, men det känns ändå som ett stort steg framåt. Ibland hjälper det att vara framfusig.

Som ni ser på bilden passade jag på att vara diskret (Höhö, nej) och tog på mig en Sin City-tshirt för att bättra på mina chanser. Tror inte han ens såg den om jag ska vara ärlig XD

Nu blir det ett abrupt avslut för pizza ;)

Puss på er!

2010-05-05 @ 16:11:40 Permalink Hej På Mig Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min tvilling blir Stockholmare

Hemskt men sant. Eller ja, nästan iallafall. Jag och min tvillingsyster har alltid bott runtomkring Göteborg, vi har flyttat en hel del men alltid haft det aldrigföränderliga Göteborg högst en timme bort, så är det någonstans jag känner mig hemma så är det där. Men nu har min snygging till söster hittat sig en karl som bor, gissa tre gånger, sviiinlångt bort! Jag hade haft tur om hon faktiskt flyttat till Stockholm men tydligen bor han några mil ännu längre upp så hon blir inte ens Stockholmare. Snarare Uppsalabo, om man som Göteborgare ska kunna relatera hyfsat ;) Min tvilling, alltså likadan fast platinablond version av mig, ska flytta gudvethurlångt bort, och bo där. BO DÄR.
Söster. Vafan. Jag då? Höhö.
Nejdå, kommer hon bara och hälsar på så är det lugnt fan.

Men söster, älskade lilla gosekorv, du vet väl om att du kan bo i mitt rum om du saknar mig alldeles förskräckligt?
Du får plats söddö, där kan vi söva båda två plus hundjäveln. Han kan allt också knö ihop sig. Jafan! Det blir fint.
Men vet du, sösterlurv, det blir nog bra det här du. Det vet den lille. Du blir stockholmare och jag blir Göteborgare. Höhö.
Nej. Den meningen gör dig nog arg.
Vi är allt göteborgare i hjärtat!
Eller nåt.
Söster.
Jag älskar dig.


Vi vet inte vem som är vem på bilden, och det vet inte mamma eller pappa heller X)

2010-05-03 @ 22:07:32 Permalink Hej På Mig Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skuggor i Vardagen

Kom nyss hem från en solig dag på Brännö, har bara hunnit slänga mig i en välbehövd dusch innan jag satte mig här med skrivsugna fingrar och blött hår invirat i en handduk. Skönt som fan!
Nu var det som jag nämnde tidigare ett tag sedan jag skrev i bloggen, och jag vet egentligen inte varför det blivit så. Men ibland blir det kanske så att man inte känner för att skriva, eller känner att man inte har något vettigt att skriva. Oftast när det blir så har jag märkt att jag faktiskt haft mer att skriva än vanligt. Oftast när jag slutar skriva är jag stressad över något och sitter "hellre" och ältar mina problem i huvudet framför tv:n. Jag är helt enkelt sådan, när jag är stressad är tv:n det enda som kan få mig lugn, jag skulle gissa på att det är för att jag helt kopplar bort hjärnan och för en stund inte tänker på det som bekymrar mig. Fråga Mita, han om någon vet hur jag blir ;)

Nog om det! Fingrarna flöt snabbt över tangentbordet där kände jag, och jag tror inte ens att jag kommer läsa vad jag skrev för det lär vara en del slarvfel och konstiga formuleringar men så får det helt enkelt vara.
Skönt att skriva av sig lite ibland, eller vad tror ni?

Förutom kursen imorgon är det en sak jag ska göra, och det är att säga förlåt. Jag kan vara lite... hmmm... framfusig? Njae, fel ordval men det får duga. Jag är jag ibland lite för mycket och det kan ibland såra folk när jag inte menar något illa. Så imorgon blir det att ringa ett samtal och säga förlåt till en kompis, för jag menade absolut inte vad jag skojade om.

Ja. Det blir bra.

Jag undrar vart min grå tröja har tagit vägen.






















2010-05-02 @ 22:01:20 Permalink Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sol och Grill

Hej bloggen!
Det var ett tag sen ;)
Just nu sitter jag på tåget och ska till slut hamna på Brännö om allt går som det ska. Man får passa på när det är fint väder! Jag och Mita har haft en skitskön och avslappnande helg i hans brors semestertomma hus... Nu skrattade en skadeglad Mita åt ett barn som ramlade utanför tågets fönster.
Hmm.
Hur som helst! Grillning för andra dagen i rad, idag på en solig ö med bra sällskap, är ju knappast något att klaga på ;)

Ha en underbar dag!
2010-05-02 @ 13:13:23 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0