skunkboet

Lön är bra skit

Hemma efter ännu en dag på utbildningen!
Vi håller fortfarande på med datorkunskap men det slipper, som tur är, nästa vecka. Lite tröttsamt att sitta heeela dagarna framför en trist dator och bara fiffla med Excel, Power Point och Word.

Jag fick lön idag för snöskottningen sen i vintras :) 1443 spänn fick jag in på mitt konto efter ett besök hos banken, så ca en halvtimme senare hade jag hunnit unna mig en glass från McDonalds och en film; Anti Christ.
Glassen är för länge sedan uppäten men filmen ska jag och pojkvännen alldeles strax sätta oss i sängen och se på :)

Underbart jävla väder idag! Då blir jag glad och lycklig.
Så underbart att rasten råkade bli en timme extra, för det var för gött för att gå in igen. Höhö.

Jag ritar när jag har tråkigt, denna gången blev det en annan... figur... i paint:



Mita ville också rita i paint och detta blev hans, något bättre, paintgrej:
2010-03-30 @ 19:25:44 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mening bakom Orden



Rise Against - Hero Of War

Underbar låt, som säger mycket.
Jag älskar låtar som har mening och är "berättande" som denna är, och speciellt när berättelsen får en helt annan vändning än vad det känns som först.

När vi hade ljud i skolan skrev jag och en kompis en gammal hederlig berättande blues, men den handlade om en guldfisk som hade rymt från sin skål så det kan man knappast kalla mästerverk ;) Goldie Blues, döpte vi den till.
På något sätt föll mer eller mindre hela texten sig naturligt när vi satt och skrev. Det tog nog ungefär tio minuter att skriva den XD
Ibland saknar man det. På många fler sätt än en.
2010-03-29 @ 21:09:46 Permalink Musik (och ljud) Kommentarer (0) Trackbacks ()


Arbetslösa drar ut på Afterwork

Tack alla som röstat på mig än så länge hos Julia! Det värmer som fan ska jag säga er.

Onsdag kommer bli en rätt... skön dag, då blir det afterwork med "klassen", arbetslösa som vi är hela bunten. Bara jag som tycker det låter rätt skumt? ;) Men samtidigt är det kul som fan.
Det har vart en jobbig dag idag, mest suttit vid datorn och försökt lära mig excel. Jävligt onödigt program! Vi fick iofs gå ut en sväng på stan vid halv ett som tur var, vilket rensade hjärnan en hel del. "Ut och mät service" löd uppgiften. Lättare sagt än gjort, men det gick nog rätt hyfsat iallafall :)
Gött att ha utbildningen ett stenkast ifrån NK i Göteborg, det går knappast att klaga på! Det är bara en tidsfråga innan vi börjar med att shoppa på lunchen istället för att äta.

Kom precis på att jag har ett kamerastativ, men ingen kamera. Det måste ändras på!

Hur har eran måndag varit? :)
2010-03-29 @ 19:29:00 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vi ses om 15 år

Har köpt hårfärg, en extra flaska för jag tänkte låta min pojkvän testa att färga det på mig idag, lekt med barn och byggt ihop ett skrivbord. Hur många satt och skrapade golv från... golvet igår? Det gjorde jag! Imorse kom Mitas bror och la ett nytt golv så igår blev det till att dra upp det gamla från grunden :) Lilla Lukas hjälpte till också. Tror klockan var runt åtta-nio när vi märkte att han var riktigt trött. Han släpade  den slöa kniven på golvet och hade helt saknat gnistan han hade haft hela dagen.
"Är du trött Lukas?"
"Nej."
Jag tror dig.

Han kom på att han ville ha en dator idag också, men det får han inte förrän om 15 år. Det var en besviken och arg Lukas som åkte hem förut.
"Vi ses om 15 år."
Han äger XD

2010-03-28 @ 18:59:27 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spela Apa

Idag har jag varit halt, apat mig, fått en tjej att slå sig själv på röva, försökt läsa någon annans tankar och rört mig långsamt som en sengångare.
Konstigt, men inte när man vet varför: Vi hade besök av ingen mindre än en dramapedagog idag på kursen!
Inte dåligt för en dags verk inte.

Jag har en låt på hjärnan men vet inte vad det är för någon. Jag har bara hört den svagt från en annans hörlurar. Kan man vara mer vag än så? Skit samma.

Imorgon blir det turmässa!
Jag säger nej till en sovmorgon a la lördag för att vara på en "obligatorisk" mässa som visade sig vara lika obligatorisk som det är att äta sniglar till frukost varje söndag; med andra ord valfri som fan. Med undantag att dom som inte är med imorgon kommer få en hemuppgift på torsdag nästa vecka då alla på utbildningen/kursen är lediga. Wohooo, långhelg! Påsk! Jesus dödelse! (?)

Jo fan, bra dag idag, rolig som fan och en hel del myspys. Igår fick jag tuttmassage i nacken men det är en annan historia.
Godnatt!
Nej, men jag kommer antagligen inte skriva något mer den här kvällen så godnatt på dig.

Ha en bra kväll :)
2010-03-26 @ 19:43:21 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ritat



Har man tråkigt på kursen så ritar man en... hund?
Paint FTW!
2010-03-25 @ 14:38:27 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mhmm

Bara jag som är för frän för Facebook? ;)
2010-03-24 @ 20:56:00 Permalink Åsikter Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ung i Skallen

Hunden ligger och morrar på ingenting, och jag blev precis klar med min planering om hur jag ska presentera Word på ett bra sätt imorgon. Inför hela klassen.
Jävlar du.
Förhoppningsvis så har folk lite vett i skallen och vet att jag egentligen inte vet ett piss om skiten, men det tror jag icke! Får nog helt enkelt ta skiten imorgon ;)
Nejdå, dom är nog snälla mot mig.

Jag har suttit vid Word hela dagen idag! Snacka om att bli mosig i hjärnan.

Sticker till pojkvännen imorgon igen, härligt härligt! Igår fick vi nåt spel som vi får ibland, vilket resulterade i att jag hoppade upp på hans rygg uppochner när han satt på golvet, och sedan under gap och skrin gick han runt med mig på ryggen en stund. Hans mammas kommentar var ungefär "Är ni verkligen 20 år?"

Busigt!

Rösta på min blogg hos Julia :)
2010-03-24 @ 20:34:19 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Månadens Blogg

Finalist!

Jag har kommit med som finalist hos söta Julia som Månadens Blogg, gå in och rösta på mig om ni gillar min blogg! :)


2010-03-23 @ 21:00:19 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mörkt som Graven



Sängdags!

Den senaste tiden har jag velat skriva något, skapa något.
Fotograferar gör jag ju, men även det blir för sällan. När jag var yngre skrev jag ofta, och även i skolan skrev jag en del manus. Kanske ska försöka ta upp det igen?
Kan ju alltid försöka :)

2010-03-22 @ 22:00:41 Permalink Fotograferat Kommentarer (1) Trackbacks ()


A Lot Of Lovin'

Vill du veta en sak? Idag har jag och min älskling vart tillsammans i 15 månader! :)
Och jag har planerat att vara med honom tills döden skiljer oss åt.
Grrr!

Jag älskar dig, Mikael Johansson!


2010-03-22 @ 20:28:55 Permalink Löööööve Kommentarer (1) Trackbacks ()


Örfan

INSANE!
Mitt öra har kliat precis hela dagen och det slutar inte. Jag är 80% säker på att jag även kliade mig inatt för jag har ett sömnigt minne av att jag kliade mig i örat som fan och hoppades att jag inte skulle väcka Mita. Han kommer inte ihåg något iochförsig, vilket han borde gjort. Brutalt!

Jag ska alldeles strax gå ut med Bonzai som ligger på en stol brevid mig. Han är så liten så jag brukar placera honom där när jag sitter vid datorn ;) Smidigt, eller hur? Han verkar gilla det.

Historiakurs imorgon, antagligen sista för mig! På grund av yrkesutbildningen jag går nu måste jag köra historian på distans så jag ska ta ett snack med läraren imorgon och höra hur det funkar med prov och allt sånt. Knepigt.
Får se hur det går :)

Nu ska jag ut i det fina (NO FUCKING WAY) vädret!

Ta hand om er :)
2010-03-22 @ 20:26:04 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lisebergskram

Jag lyckades fånga lyckan hos ett barn när han får en kram av en Lisebergskanin nu i julas :)
Detta är nog en av dom bilderna jag är mest nöjd med som jag har tagit, mest på grund av att jag hade sån tur med just det ögonblicket.



2010-03-22 @ 20:02:04 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ron Wood

Jag såg Ron Wood från Rolling Stones för några veckor sedan ;)
Nej, skojar bara, den jag såg var bara en kopia av honom och jag och Mita gick förbi honom på Göteborgs Terminal härom veckan. Sjukt när sånt händer, speciellt när personen är så lik. Både jag och Mita såg direkt att det var han, bara det att jag inte kunde placera honom medans Mita kunde det :) Tur att han var med, annars hade jag stört mig som fan för att jag inte kunde komma på vem han såg ut som.


Bild tagen från google

2010-03-21 @ 13:28:02 Permalink Musik (och ljud) Kommentarer (1) Trackbacks ()


En tamejfan God morgon

God morgon!

Idag var jag väldigt glad när jag gick upp för min pojkvän låg brevid och tryckte armbågen i tinningen på mig. Och ja, jag menar att jag var glad för trycks det något mot min tinning när jag vaknar så vet jag att det är han :D Skitmysigt, samtidigt som det såklart kan bli irriterande om det händer för ofta ;)
Sen att jag brukar irritera honom hela nätter med mitt knuffande och stjälande av sängplats i sömnen ska vi inte nämna.

Jag sticker om en halvtimme bort till stället jag sommarjobbat dom senaste två åren och ser hur det ser ut på sommarjobbfronten där, och sen bort till min nya utbildning och ser vad dagen har i beredskap för mig idag! Lekveckan fortsätter... (Vi har en lekvecka nu på kursen för att lära känna varandra o.s.v, för er som undrar)

Ha en underbar dag!

Tata!
2010-03-19 @ 08:12:48 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kort litet inlägg

Jag tänkte bara skriva ett väldigt kort inlägg om att min "c"-knapp mår bra igen och lägga upp en bild när jag ändå är på g!
Plopp.

2010-03-18 @ 21:58:10 Permalink Hej På Mig Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lycka

Hej på er!

Mitt "c" på datorn har gått och lagt sig typ märkte jag nu. Man måste trycka hårt som en svin för att den ska regarera. Busigt.

Jag är vrålhungrig, men tog prec(ETT C!)is ut baconen från frysen så jag får allt vänta snällt tills den har tinats upp i det varma vattnet som jag la den i. Jag hatar att värma frysta köttgrejer i micron för det blir aldrig bra så då sätter jag mig i sånna här situationer XD

Mysigaste helgen på länge framför mig! Pappa är bortrest så då får jag och pojkvännen lägenheten för oss själva tills på söndag :) Hur jävla underbart som helst!
Frihet.
Lycklig!
Pojkvän.
Härligt!

Hur kommer eran helg bli? :)
2010-03-18 @ 16:59:53 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dåliga Döttrar

Det blir inte mycket tid till att bara sitta och ta det lugnt, vid exempelvis bloggen, nu när jag går kursen. Den slutar vid fyra, och idag träffade jag syrran i stan efteråt för att köpa en present till min pappa som fyllde år för bara några dagar sedan. Ingen koll där alls, så både jag och min syster fick reda på att det var hans födelsedag dagen innan födelsedagsdagen. Liiiite stressigt kanske! Men till slut hittade vi en fickplunta på Teknikmagasinet som vi tyckte kunde passa så det löste sig bra :) Dåliga döttrar vi är som inte kommer ihåg våran egen pappas födelsedag! Får bättra på det tills nästa år. Ah, jo.

Just det ja! En rätt korkad grej; det är en tjej på kursen som hittills har haft på sig två grejer som jag har likadana hemma, och jag vet fan inte om jag ska låta bli att ha dom på mig eller om jag ska skita i det XD I-landsprobleeeem!
Men seriöst, vafan gör man? Vissa tjejer kan ju ta illa upp om någon dyker upp med samma plagg/smycken/skor som dom själva haft, men jag tror att jag har tur eftersom hon inte verkar vara sådan. En av grejerna är jeansjackan som jag väntar på bra väder för att kunna ha på mig, och den är fan för dyr för att inte ha på sig ;) Får väl helt enkelt ha på mig den och se vad som händer! Fick den av min underbara pojkvän :) <3
Kärlek på honom!

Brukar ni komma ihåg era föräldrars födelsedagar i tid?
2010-03-17 @ 20:50:36 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Greenpeace och Bävrar


Trög som fan i huvudet, men det får gå ändå.
Jag var på Serviceutbildningen idag från klockan nio till fyra. Vi har en så kallad "lekvecka" nu i en och en halv vecka och det tar allt på krafterna att bara leka ;) Hela dagen gick väl egentligen ut på att man ska lära känna alla och bli lite mer trygg i omgivningen, vilket verkade bli rätt lyckat ändå. En av uppgifterna var att dela upp oss två och två, och sedan intervjua den andra och efter ungefär 20 minuter ställa sig inför klassen och berätta det man fått veta om varandra. Jag hade tur och blev tilldelad en kille som jag redan snackat med igår och som jag visste hade lite humor. Vi började med en gång skojja om att jag skulle säga att han älskade bävrar och var en djurrättsaktivist. Detta slutade ungefär så, med en del ändringar. Våran berättelse var att vi var kusiner (min mamma var syster med hans pappa) och att vi är med i Greenpeace och räddar minkar från att bli päls. Med mina enastående improvisationer lurade jag även i dom att snubben jag intervjuade även hade blivit tagen av polisen men att jag själv alltid kunnat springa ifrån dom.
Så, mina damer och herrar, gör man det bästa av en intervjuuppgift!
Under dagen som gick blev jag fan skitförvånad när jag märkte att hälften faktiskt svalt allt med hull och hår. Jag kanske borde bli skådis? ;)
Nej, jag skippar nog det.

Har ni lyckats lura någon på det sättet förut?


2010-03-16 @ 19:50:59 Permalink Hej På Mig Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dirk McStride



Dirk McStride - Private Eye

Hur jävla underbar är inte den!?
Vissa är fan bara helt enkelt grymma ;)

Det finns två fortsättningar på den jag länkat. Den ovan är den första i berättelsen om uteliggaren Dirk McStride som tar vilket detektivfall som helst för en tia. Bara att söka efter de andra två själva eller be mig leta upp den och lägga upp den på bloggen!
2010-03-15 @ 19:12:44 Permalink Musik (och ljud) Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tidig Morgon

Jag skulle vara i Göteborg klockan två idag, och hade det vart en vanlig dag hade jag behövt gå upp ungefär vid tolv för att hinna dit i tid. Men idag var ingen vanlig dag eftersom det skulle tapetseras om hemma hos min pojkvän! Så halv sju tvingade vi oss upp, blinkade lite trögt åt varandra och hann inte ens äta frukost innan målargubben kom. Behöver jag ens säga att jag är aningen seg idag?

Utbildningen började kvart över två och höll på ungefär en timme bara innan vi blev hemskickade igen. Allvaret börjar inte förrän imorgon klockan nio, så det blir att gå upp tidigt som fan dom närmaste 20 veckorna! Nice.
Jag kommer få äta hö, sova på hö och ta mig dit på hö om jag ska ha någon chans att inte gå back ekonomiskt, men ger det mig ett jobb ska jag faneme fixa det!

Jag vann en fototävling förresten, vilket gjorde mig skitglad! :) Tack till dom som röstade på mig!

Vi hörs

2010-03-15 @ 17:15:12 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min Bästa Bild - Tävling

Roligt med tävlingar! :)

Jag medverkar hos Emma med bilden under. Först var temat porträtt men sedan blev det valfritt, men jag vill testa lyckan igen med min bild på min kompis ;) Jag gillar den väldigt mycket!

Emmas blogg, tävlingen och priset hittar ni på dessa länkade ord "gömda" i meningen. Busigt! Nej, men seriöst.

Här kommer bilden!
Ni känner nog igen den ;)



2010-03-14 @ 20:15:16 Permalink Andras Tävlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillökning i Släkten

Mycket mumsig mat idag ;) Först en tallrik med två olika meloner, en skiva korv och annat pålägg-aktigt (XD), och en bit ost av något slag som jag egentligen inte tål. Efter detta blev det ris med någon köttgryta till, och sedan grillspett med pommes frites! Det låter inte helt dumt, eller vad säger ni? ;) Efterrätten var självklart tårta, vad annars på ett 40-årskalas!
Jag fick reda på att släkten även fått tillökning, något jag inte hade en aning om eftersom jag inte har Facebook. Hur löjligt låter inte det? Men så ligger det till, hade jag haft Facebook hade jag inte vart den enda i släkten som inte hade en aning om vem Olivia var, eftersom dom tydligen hade uppdaterat denna nyhet där :) Söt var hon!

Just nu sitter jag med papper i näsan.
Förbannade förkylning.

Har ni gjort något spännande idag? :) Berätta!

2010-03-14 @ 19:49:46 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förkyld igen

Hej på er!

Om en halvtimme ska jag sticka till tåget och bege mig bort på kalas. Först ska jag möta upp min syster och hennes pojkvän och hämta blommorna jag beställde igår, så åker vi gemensamt bort sedan.
Jag är fruktansvärt förkyld (IGEN!), vilket suger ganska stenhårt men det blir nog bra ändå XD Jag måste verkligen färga om mitt hår snart.

Hoppas ni har en bra dag :)


Tog denna bilden när jag var ute på kvällen igår
2010-03-14 @ 12:02:21 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag kom med

Oj, nu blev jag väldigt glad och överraskad :D:D
Gå in på Denna Länk och rösta på mig för jag har kommit med i en fototävling! =D
Jag blev svinglad ska jag säga er.

Nummer 3 är min, och ni röstar genom att skriva siffran i en kommentar i inlägget jag länkade :)

Nu är jag glad :D

2010-03-13 @ 23:06:14 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Like Clockwork

Fan vilken tur att Fakir-snubben inte vann melodifestivalen, han verkade inte det minsta glad när han fick tolvor.

Imorgon ska jag till min farbror på kalas, hans fru fyller år så då blir det att släkten samlas på (förhoppningsvis) bullar och tårta. Jag skulle gå och beställa blommor idag men var väl kanske inte så jättehaj på vad blomsterord betyder, och visste nog egentligen inte vad jag ville ha förutom gulröda blommor. Mita skrattade åt mig vid ett tillfälle när det blev ungefär såhär:

Biträdet: Vill du att jag ska slå in den med sulfan eller något?
Jag: Eeeeeeeeeeh (I vad som kändes som en evighet), packa bara in den!
Jag gjorde nån snygg gest där också till "packa bara in den" som visade exakt hur hon skulle göra.

Hmmmm.
Mita sa sen något som "Du gör fan bort dig överallt", men det var med kärlek XD

Lyckad dag, med andra ord!
Här kommer en bild från dagen också, bara för att visa hur kass jag var på att hitta motiv att fotografera.

2010-03-13 @ 22:51:34 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fuck the camera/Listen to this song



En riktigt grym låt av Volbeat! A Warrior's Call.
Tror det är september deras nya skiva släpps och jag längtar :) Jag gillar alla deras förra album, men Rock The Rebel/Metal The Devil är nog ändå min favorit. Jag lyssnade konstant på skivan under en månads tid, och då menar jag verkligen konstant. Sedan blev det lite mer hälsosamt ;)

Jag var ute med kameran förut men kunde verkligen inte hitta något som var värt att fotografera. Jävla skit. Jag tycker att motivationen kan komma tillbaka snart! Får väl helt enkelt vänta.

Har ni gjort något roligt idag?
2010-03-13 @ 18:24:18 Permalink Musik (och ljud) Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kameran följer med ut

Nu sticker jag ut med kameran i det fina vädret!
Får se om jag kommer hem med något vettigt.

Puss på er
2010-03-13 @ 11:45:26 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pippe


Jag fick en liten kompis med mig från stan idag, och hans namn blev för någon minut sedan Pippe.

 

Han ser ut som en Pippe.
Min rosa Pippe.

Mässan sög så brutalt hårt den bara kunde, men efter den träffade jag två fölk och dagen blev genast lite roligare! Letade efter jeansshorts men hittade inga snygga, och tyvärr har jag inga jeans jag kan göra om till sånna heller.
Men vem fan bryr sig, hittar jag några hittar jag, annars blir det nog bra ändå ;)

Sen blir det räkor och en Mita!
Vad ska ni hitta på ikväll? :)
2010-03-12 @ 19:19:59 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snabbt inlägg

Snabbt inlägg innan jag måste skynda mig att bli klar innan jag sticker till stan!
Lekte lite med kameran förut, vilket resulterade i en tatueringsbild, är ju alltid något eller hur?
Den konstiga grå fläcken på min röv är inte smuts, det är byxorna som ser ut så XD
Jag har verkligen inte tid att sitta här nu!

Got to run.

Ha det bäst :)

2010-03-12 @ 12:19:24 Permalink Hej På Mig Kommentarer (0) Trackbacks ()


Aldrig Igen

God morgon!
Sovit gott?
Jag gick upp lite tidigare idag för att slippa gå upp ur sängen och stressa iväg. Skönt att kunna slappa lite innan man går nånstans!
Lite senare ska jag till Svenska Mässan i Göteborg där det är någon starta-eget-grej med ungdomar som vi i min kurs ska gå och prata med eller liknande. Efter detta ska jag crasha min kompis och hennes lunch med en av hennes kompisar, men jag fick "gärna följa med" så man kan nog inte kalla det crascha ;)

Jag ska aldrig i livet dricka ett glas vitlök och lime igen!
Jag trodde jag skulle dö igår.
Nej, men det kändes så i just det ögonblicket XD Kan vart för att vitlöksklyftan egentligen var två stora klyftor som växt ihop, och min tanke var väl ungefär "ääääsch, det blir nog bara ännu bättre då!". Baaaad mistake!
Jag blev varm som in i helvete, kändes precis som feber, mådde illa som fan så jag var tvungen att sätta mig ner, och under tiden sörjan gled ner längs insidan av hals och mage, så kunde jag känna hur det brann och till slut hamnade i en klump lite över naveln.
Fy fan, aldrig igen!
Men ska jag vara ärlig så känns det gött som fan när man tar en normal dos, så jag kommer nog testa det igen bara för att det är gött XD

Nej, slut på tjötet! Nu blir det Våra Bästa År, bara för att det är löjligast i världen och är kul att se och störa sig, samt frukost!

Ha en underbar dag allihopa :)

Tata!
2010-03-12 @ 10:23:27 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Poträttävling

Tro det eller ej men jag försöker igen! XD
Fototävling hos Flickan Ninni, där temat är porträtt.
Denna gången är mitt bidrag bilden under!

Bloggens förstasida: Klicka lite fint här
Detta vinner man: Filter
Tävlingen: Tävling

Jag heter Nathalie, är 20 år och min bloggadress är http://skunkboet.blogg.se/




Denna bilden tog jag på min kompis i somras :)
2010-03-11 @ 20:27:24 Permalink Andras Tävlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det suger men går ändå

Hejzan!
Nej, det lät fjoll.
Hej!

Jag var nyss och lämnade min pojkvän vid bussen, och tog sen en varm och välbehövd dusch innan jag satte mig här. Shit vad gött det var!
Tyvärr fick jag reda på idag att jag inte fick jobbet på Garden Center, vilket sög ganska stenhårt. Men men, kan inte lika gärna ge upp nu, eller hur? Jag fick ju trots allt en intervju och det var inte alla som fick det :) Det lyfter en riktigt ordentligt ska jag säga er! Samtidigt som det tyvärr trycker ner en lite igen när man sen inte får jobbet, men så är det. Bättre lycka nästa gång.

På måndag börjar jag en utbildning inom Service, vilket påminner mig om att jag måste meddela min historialärare att jag måste läsa lite på distans. Kanske lika bra att skicka iväg ett mail till honom med en gång.
Jag är helt slut idag! Mammas älskling (NINJA, THE DOG) har gnällt precis hela natten så jag har vaknat titt som tätt under natten. Dom sista timmarna har jag vart väldigt lättirriterad och bara legat i soffan och sett på tv. Jag har inte orkat göra något annat sedan jag kom hem typ. Segt.
Men Mita är en bra pojkvän och sitter och kliar en på ryggen när man frågar snällt ;) Sjukt gött!

Kaninjakt blev det lite idag också. Var en kanin som smitit ur sin hage borta vid barnens zoo när vi gick igenom på vägen hem. Den sprang in till hönsen så vi lät honom vara XD Vi fick sen reda på att kaninerna smiter hela tiden men kommer alltid tillbaka när dom blir hungriga, så det verkade lugnt. Vi behövde inte leka hjältar så länge ;)

Vad har ni gjort idag? :)
2010-03-11 @ 19:59:57 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


En sväng till stan



Såhär ser jag ut idag, en mysig och mjuk klänning som kostade ungefär 70 spänn på mellandagsrean, got to love it.
Sen att jag har svårt att vara seriös på bild får ni helt enkelt leva med ;) Konstig låda som alltid står på samma ställe i bakgrunden, men den har faktiskt en funktion tro det eller ej. Något måste ju hålla kvar dörren till städskåpet när dörren är knäpp!

Om ca en timme sticker jag in till stan och möter upp min pojkvän, tar nog en sväng också när vi ändå är där.
Jag måste köpa hårfärg egentligen men jag är nog för snål idag känner jag. Utväxten i botten börjar bli lite väl blond.
Ska ni göra något roligt idag?

Ha en skitbra dag!

Tata

2010-03-10 @ 14:37:15 Permalink Hej På Mig Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kurrande Mage

Magen kurrar! Spagetti och köttbullar är väl kanske inte världens höjdare, men med lite pastakrydda till blir det smaskens XD Jag älskar den kryddan.

Mita kommer till mig senare ikväll, då blir det mys och gos och allt som hör till :)

Nu smälter smöret i stekpannan hör jag!

Vi hörs senare
2010-03-10 @ 13:25:16 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mycket Där

Det blev en hel del fototävlingar där på samma gång, jag har letat förut efter roliga tävlingar och nu när jag äntligen snubblar över en så hittar jag många! Jag klagar inte, men bloggen blir så tråkig om det bara kommer upp massa tävlingar jag medverkar i. Men ni kan ju alltid gå in och rösta om ni gillar bilderna ;) Och om det går att rösta än.
Det är roligt att få visa sina bilder för folk som kanske vill se dom. Just foto har vart en hobby nu ett tag, men på grund av att min kreativa sida har gömt sig eller något liknande så blir det inte mycket fotande tyvärr. Det blir kanske bättre nu när det är vår och man slipper frysa händerna av sig när man är ute och går. Plus att man kan ju faktiskt fotografera inomhus också. En del av mina favoritbilder av mina egna är tagna just inomhus :)

Jag har tur som har både en pojkvän och en kompis som jag umgås mycket med som gillar att fotografera, så jag slipper ofta vara ensam när jag är ute med kameran.
Har ni samma tur som jag, eller går ni hellre ut själva?

Kvällsmat alldeles strax, sen är det sängen som gäller!
Ha det underbart.

Tata!
2010-03-09 @ 21:41:33 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fototävling




Detta är mitt bidrag i ännu fototävling jag medverkar i, nu hos http://caroflina.blogg.se/!
Det är fyra delmoment och denna gången är temat sommar :)
http://caroflina.blogg.se/2010/march/stor-fototavling-deltavling-1.html
2010-03-09 @ 21:23:35 Permalink Andras Tävlingar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skådisar och Cowboyhattar

Hej allihopa!

Jag har vart väldigt hemlighetsfull idag, och kanske ljugit en eller två gånger, men det var bara för att inte förstöra något ;)
Idag är det nämligen ungefär två veckor sedan min pojkvän fyllde tjugo år, och jag och kompisen Kanga har köpt en cowboyhatt idag som Mita väldigt gärna vill ha! Så idag var dagen han fick den, vilket gjorde honom oerhört lycklig om jag ska tolka hans reaktion. Och överraskad!

Mita mötte nämligen inte bara Kanga i stan som han trodde han skulle, utan där stod även jag med ett stor paket en meter ifrån oss. Han frågade med en gång om det var till honom på skojj, men vi låtsades som att det inte var vårat. Kanga (cred till skådisen!) improviserade lite och sa "vi tar den", och det hela slutade med en mycket förvirrad Mita som följde med oss med paketet under Kangas arm.
När han väl såg vad som var i paketet så förstod han att vi bara hade lurats <3 Snyggingen!

Riktigt lyckad present! Mycket bra idé av Herr Kanga.

Jag fick även ett tips om hur jag skulle bota min förkylning som jag lyckligtvis (?) kunde testa redan när jag kom hem och såg att alla ingredienser fanns i kylskåpet.
En halv limes saft pressad i ett glas med en klyfta pressad vitlök.
Jääääävligt surt! Och starkt. Kändes som att något gick sönder när jag hällde i mig sörjan, men jag hoppas att det ska funka. Annars var det fan en rolig grej ;)

Glöm inte hålla utkik på alla tävlingar jag medverkar i, kommer jag med får ni gärna rösta om ni gillar mina bilder.

Puss på er!
2010-03-09 @ 20:18:59 Permalink Löööööve Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tävling Djur och Natur

Jag är med i en fototävling hos http://mjbilder.blogg.se/ med bilden under :) Temat är Djur och Natur.
Jag heter Nathalie och är 20 år!

Jag laddar upp bilden på två sätt, först en i miniatyr som går att klicka på, samt en bild som inte behövs klickas på.



2010-03-09 @ 20:04:31 Permalink Andras Tävlingar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Djävulen

Underbart väder idag igen, och jag trivs som fan :) Men inte hela dagen har vart underbar iochförsig. Den började med att jag helt plötsligt kommer på att jag har ställt klockan fel och måste mer eller mindre slänga på mig jackan och springa ut med en gång för att inte bli svinigt sen till historian. Stressad som jag självklart är så tar jag av mig vanten på vägen och tar upp mobilen för att se vad klockan är, och vips så ligger jag på marken med en uppskrapad hand.
Bitchin'.
Härligt ord XD
Till slut blir jag bara tio minuter sen till historian, men det blev en hel del svordomar innan jag hunnit fram.
Jag tycker det är jävligt roligt att svära! Jag blir gladare av att muttra lite fula ord, speciellt om dom låter lite roligt. "Djävulen" är något jag har börjat använda, jag tror det var Mita som skrev det någonstans och jag snappade upp det.
Skojjigt ord!

Ska ta mig en dusch nu, och sen går jag nog ut i det fina vädret om några timmar :)

Tata!

2010-03-09 @ 11:50:40 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min pojkvän är ett objekt


Ytterligare en bild från härom dagen, då Mita fick agera modellobjekt.
Innan detta var det ett tag sen jag tog ordentliga bilder. Det får det bli ändring på, eller hur?
Får sno åt mig pappas kamera och gå ut och fota lite med älsklingen ;)
2010-03-08 @ 20:53:22 Permalink Fotograferat Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tävling

Jag snubblade över en porträttävling och tänkte slå till med den här bilden!
Det är http://michellepaine.blogg.se/2010/march/here-it-come-again.html#comment som håller i den, så gå gärna in och rösta på mig om jag går vidare och om ni gillar min bild :)

Jag är 20 bast och heter Nathalie!
Detta är mitt porträtt av min pojkvän Mikael Johansson.


Klicka för att få större

2010-03-08 @ 20:35:09 Permalink Andras Tävlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Magic

Ny header!
Mita är min alldeles egna magiker och trollade fram en vrålsnygg ny header till mig. Snacka om att jag blev glad!
Tack så otroligt mycket, älskling!
Den skriker Nathalie ganska ordentligt ;)

En rätt sjuk grej hände idag (iallafall för mig), jag och min kompis skickade precis iväg våra ansökningar till att gå på Cat-walken i mars eller vafan det var. Det var något jag aldrig trodde jag skulle skicka en ansökan till kan jag säga er. Våra argument var väl ungefär "Varför inte? Vi söker ju alla andra jobb" XD
Men jag hoppas fortfarande på att jag får jobbet i Mölnlycke.
Det var i slutet av veckan jag skulle få reda på om jobbet är mitt eller inte, så jag kan helt enkelt bara vänta.
Och hoppas.


Min nya supersnygga header!
Klicka för att få större.

2010-03-08 @ 20:17:45 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snygging

Jag måste säga att jag verkligen tycker att min pojkvän är den snyggaste som finns! <3
Resultatet från dagens lilla fotoutflykt :)


2010-03-07 @ 17:23:50 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Anställningsintervjun

Ett tag sedan jag skrev ett inlägg nu, och sist skulle jag ju på en anställningsintervju dagen efter. Den gick bra, eller rättare sagt så bra det kan gå utan att man har fått något besked om hur det faktiskt gick xD Tror det var 6 stycken dom skulle intervjua och nu i slutet av nästa vecka var det tänkt att beslutet skulle vara fattat.
JAG HOPPAS ATT JAG FÅR JOBBET!
Jag tror att jag hade trivts, det verkade vara schysst folk som jobbade där och atmosfären var lugn och skön. Kan vart på grund av alla blommor runt omkring ;) Mycket syre till hjärnan och allt sånt där tjafs.

Snacka om att jag var nervös på morgonen innan jag gick dit förresten. Jag mådde illa och svettades som fan i handflatorna. När jag stod och väntade på att ägaren skulle komma ner och hämta mig vid kassan så var jag tvungen att lite diskret torka av högerhanden på benet hela tiden, det hade ju vart snyggt att skaka hand med en blöt hand! Usch, det var inte roligt. Men när man väl satt i stolen så var det helt okej :) Kom självklart på mååånga saker efteråt som jag borde sagt när jag satt där i stolen, men det är väl oundvikligt.
Man får bara en chans på sig.

Ska alldeles strax gå ut i det vackra vädret och ta lite kort med Mita! Helt underbart med sol på dagarna, då blir jag glad. Sjukt hur länge det har vart såhär fint väder nu. Kan ju hoppas att våren är här för att stanna :)

Ha en grym dag så hörs vi när vi hörs!

Tata
2010-03-07 @ 13:06:06 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Present

Jag har dreglat över en skitsnygg jeansjacka på MQ nu ett tag, och igår fick jag ett sms från min underbara pojkvän där han skrev ungefär "Nu var jag nära på att köpa en dyr present till dig".
Behöver jag ens säga att jag blev nyfiken som fan? Han vägrade självklart säga vad det var han tänkt köpa.
Så idag när vi var i centrum så frågade han om jag ville ha jeansjackan fortfarande, och att det var den han hade tänkt köpa men inte visste vilken storlek han skulle ta. Lycklig Nathalie!

Den var minst lika snygg på, så den fick följa med mig hem, och jag slapp betala helt ;) Tjejen i kassans reaktion var ungefär "Åh, jeansjackan!" så jag gissar att hon också hade suktat efter den ett tag. Borde inte dom få rabatt förresten? Inte helt omöjligt att hon redan har en i sin garderob i så fall XD

Imorgon är det anställningsintervju :)


2010-03-04 @ 17:22:55 Permalink Löööööve Kommentarer (1) Trackbacks ()


ÄNTLIGEN

Jag har fått en anställningsintervju!
Mölnlycke Garden Center. Jag ska vara där på fredag klockan tio, så tills dess måste jag ta reda på vart stället ligger ;) Han som ringde sa att det låg i centrum så det ska nog gå bra!

Även om jag verkligen verkligen hoppas på att jag får jobbet i Mölnlycke så innebör inte det att jag ska sluta söka jobb. Redan imorgon ska jag till en klädaffär i Alingsås som söker deltidsfolk och lämna ett CV. Då slänger jag på mig mina converse och min snygga mysklänning, så får vi se hur det går :) Jag vill så fruktansvärt gärna ha ett jobb nu! Hoppas.

Idag har jag träffat min söta kompis Julia, och det blev ugnspannkaka och det vanliga skitsnacket som alltid är obligatoriskt ;) Nejdå, vi snackar bara om bra saker. Så fort vädret tillåter sticker vi ut på en roadtrip för nu har både hon och jag körkort! Jag längtar tills våren kommer på allvar.
En skitrolig sak hände idag förresten! Det måste jag ju berätta. På bussen till Julia så fipplade jag med busskortet lite för jag hade mycket grejer i händerna, och jag lovar; det var inte alls lång tid jag fipplade! Men så står det en tant bakom mig och helt plötsligt hör jag hur hon suckar åt mig och går om mig till den andra maskinen. En tant! En skröplig tant som borde vara snäll och le mot en, och absolut inte sucka åt en för att jag var långsam!
Vart är världen på väg?
Men roligt var det iaf xD

Mita vill ha uppmärksamhet, så då får jag vara snäll flickvän och ge honom det. Hähä.
Underbar dag idag!

Tata! :D:D
2010-03-03 @ 19:25:35 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens Bilder

Skönt som fan att ta en promenad, det gjorde underverk för huvudet och allt annat för den delen.
Tog precis en dusch också och det var precis vad jag behövde! Jag kunde stått där i en timme om jag inte hade fått sån lust att se hur bilderna blev som jag tog förut på min cocosboll. Den tredje bollen idag! Men vad ska man göra när dom mer eller mindre ligger där i kylskåpet och väntar på att bli uppätna ;)

En bild från promenaden blev det också. Inte direkt engagerad utan bara tagen direkt mitt på för att solen såg så mysig ut där. Då blir det som det blir men helt okej ändå!





Klicka för att få större!


 

2010-03-02 @ 18:09:39 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ut

Nu ska jag ta en promenad! Förhoppningsvis försvinner huvudontet då :)

Tata ;)
2010-03-02 @ 16:45:28 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ninjor

Vädret är bäst idag!
Hade bara min huvudvärk försvunnit så hade jag blivit ännu gladare ;)
Jag såg på The Hills förut förresten, och Heidi fick en liten valp som hon döpte till Ninja.
Min Ninja är lite coolare än vad den var XD

Bläsch, ingen som helst inspiration idag.
Vi hörs :)


Ninja ville säga hej

2010-03-02 @ 15:49:28 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bloggen busar

Idag på tåget:

Person: RING UPP MIG OM EN LITEN STUND!
Efter ett tag hör man en mobil ringa, melodin var radiosporten.
Person: Ja hej, jag ville bara att du skulle ringa upp mig för jag har precis bytt ringsignal och ville höra hur det lät.

Jag åt choklad förut så min mage mår inte så jävla bra. Mita har tur som inte är här just nu, ska jag säga er! Jösses.
Men gott var det ;)

Jag har försökt byta bild på bloggen nu ett litet tag, men det verkar inte gå. Har jag tur så tar det bara ett tag för den att ändras, men i värsta fall så suger jag helt enkelt. Jag kan fisa ihjäl den i så fall.
Nej, gud.
Den är fin den.

Vad fan ska man göra för att få ett jobb?

2010-03-01 @ 21:05:58 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nattens Drömmar

God morgon!

Jag drömde en skum dröm precis innan jag vaknade. 
Den handlade om en snubbe runt 20 år som var någon slags kvinnomisshandlare, så under hela drömmen så slog han sina flickvänner. Men senare i drömmen (den var ungefär som en film) så fick man reda på att under hela sitt liv hade han aldrig vetat vem hans pappa var, och den pappan var tydligen boxare och kvinnomisshandlare. När pappan dog så flög hans ande in i sonen, som fortfarande inte hade en aning om vem hans pappa var, och slogs genom honom. Den 20-åriga snubben var egentligen ingen misshandlare, utan det var pappan som var det genom honom.
Det blev nog lite smått slarvigt skrivet och allt sånt där, men det fick bli så för drömmar försvinner alltid under tiden man skriver ner dom så jag kände att jag fick skynda mig XD

Jag drömde även något om en piratbåt, och något om någon som skulle hängas. Det enda jag minns är att han kom undan och att det var en bra sak.
Luriga drömmar det där!

Har ni drömt något värt att berätta?
Jag älskar att drömma och försöker ofta somna om till samma dröm om jag vaknar ifrån en intressant dröm :)
2010-03-01 @ 10:37:44 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0