skunkboet

Olagligt med Missfall

Just nu i Utah funderas det tydligen på att införskaffa en lag om att missfall ska bli olagligt.
Låter inte det logiskt?
Jösses, USA blir ju fan bara dummare och dummare! Det var en 17-årig tjej som betalade nån snubbe för att slå henne i magen så hon skulle få missfall, och efter detta tyckte man att en lag om missfall borde göras. Jo, men varför inte? (IRONI) 1% av alla som får missfall kanske faktiskt vill bli av med barnet, men seriöst, ska verkligen alla dom andra som inte vill bli av med barnet behöva hamna i fängelse för det också?
Nu går dom väl ändå för långt!
Jag tror nog att mista ett barn är tillräckligt med "straff" för personen i fråga.
Jösses säger jag bara.
2010-02-28 @ 22:06:06 Permalink Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite fel där Förut

Det blev lite fel förut.
"Of" var rätt, och jag vet egentligen inte alls hur det gick till när vi fick för oss att det var On som var rätt.
Luriga ord det där!
Mmmm chips.
Bladerunner är en jävligt bra film förresten, se den om ni inte sett den.
Harrison Ford.
Och Liftaren!
Tufft.
Han är ball.
Båda två.
Chips.
Jag tål egentligen inte chips.
Trist.
Äter chips ändå!
Wiiiie.
Boooooorn In The USAAAA.

Vi letade upp en gammal LP-spelare förut ur Mitas källare men den funkade inte tyvärr.
Hade vart kul att spela lite Bryan Adams annars :)
Får se hur det blir!

Puss på er
2010-02-28 @ 20:52:07 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Great Balls On Fire

Jag har alltid trott att han sjunger "Great balls Of fire", men icke! Det är tydligen on. Lurigt.
Bra att jag har en pojkvän som rättar mig XD

Igår var en väldigt rolig kväll, vi spelade biljard i mer eller mindre fyra timmar. Det blev dyrt, men det händer så sällan så det fick allt gå :)
Några av killarna spelade även lite pingis, men dom hade ett "billigare bord" så dom slapp betala överdrivet mycket iallafall.

Biljardpalatset är faktiskt skitbra ställe, trevlig personal och hittills inga dönickar som ska bråka eller liknande när jag har vart där. Musiken är hyfsad, ibland till och med skitbra, och borden är prima! Vi har vart på Henriksberg också, men där finns det nog bara fem bord eller något, liten marginal mellan borden och lite strul med bollar och så. Men där kostar det bara tio kronor spelet så känner man sig fattig ska man gå dit istället :) Biljardpalatset är mitt favoritställe iallafall!

Hoppas eran lördag var lika bra som min ;)







2010-02-28 @ 15:18:51 Permalink Hej På Mig Kommentarer (0) Trackbacks ()


Guld på Gatan

Tråkigt väder ute som vanligt idag, men det ska då fan inte få förstöra mitt humör. Ikväll blir det biljard på Biljardpalatset i Göteborg och jag ska ha mina sneakers även om jag kommer sitta med kalla och blöta fötter hela kvällen. Det får helt enkelt vara värt det ;)
Vad ska ni hitta på idag?

Igår var min lyckodag, jag hittade en tia på golvet i mataffären (YEAH!) vilket senare under dagen blev spenderad på en LP-skiva med Bryan Adams :) Jag var helt enkelt tvungen att köpa den för den skulle passa skitbra som tavla när jag flyttar hemifrån. Snygg som fan! Så klart hittade jag en annan LP som jag också ville ha, men den hade jag bara kunnat köpa om jag hade hittat 230 istället för tio spänn XD
Det mesta jag har hittat på gatan var en hundralapp.

Ska alldeles strax ta mig en sen frukost, jag har inte hunnit äta än eftersom jag ville skicka iväg mitt CV och en intresseanmälan först till ett café i Göteborg. Kanske värt att skuta upp frukosten för, eller vad tro ni?

Min pojkvän är bäst förresten, jag fattar inte hur han orkar med mitt humör ibland <3 Tack sötnos!




Cool som fan! :)

2010-02-27 @ 12:31:21 Permalink Musik (och ljud) Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sen Kväll

Hej allihopa!

Jag har varit vaken sen klockan åtta idag, och är hur trött som helst. På kursen förut ville jag mest bara hem för då var jag seg i huvudet. Jag skulle öppna en bifogad fil i ett mail och satt bara och glodde på öppnaknappen för jag blev helt blank i huvudet XD
Nu undrar ni kanske varför jag var så trött, och det var för att igår var vi och såg ingen mindre än Kevin Costner, och kom inte hem förrän tolv. Men vilken show det var! Det hela börjar med att en skitsöt tjej vid namn Sara Beck agerar förband och hon har den ljuvaste röst man kan tänka sig. Jag vill också kunna sjunga så ;)
Efter detta börjar en film på skärmen bakom scenen som består av massa klipp från Costners filmer, väääldigt mycket pang pang och skott i hövvet till en början, och sen kärleksdravvel efter detta. Kul att se  iallafall.
Sen riktas ljuset bakom oss, vid en utgång längst bak, och där kommer Costner strosande i gången medans jubel och maffig musik fyllde hela Lisebergshallen. Nästan på snudd till storhetsvansinne, men det kan han fan kosta på sig för han är fan stor ;) Han tog i tass med folk som satt nära gången, och en och annan fick sig en kram och när det väl började hade han nog hela publiken med på vad han än hade sagt. Jag var ca en meter från honom XD Känns rätt sjukt när man tänker på det. Jag hade aldrig i hela mitt liv trott att jag skulle vara en meter ifrån Kevin Costner någonsin.
Jag blev riktigt glad över att han verkade väldigt mån om att publiken kände sig uppskattade, och att dom skulle veta att han var där för deras skull. Bland annat tände "han" lamporna åt vårat håll för han ville se oss. Det kändes som en film annars, sa han. Riktigt kul var det!

Jag gick därifrån med en signerad biljett av Sara Beck och ett leende på läpparna!
Mita köpte en skiva med Sara Beck och fick den signerad, samt fick sin biljett signerad av en gitarrist i Costners band :)
Jävligt lyckad kväll!

Nu ska jag och Mita gå och se på Upp, sen blir det mys :)
Tata!

2010-02-26 @ 19:48:02 Permalink Musik (och ljud) Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kevin Costner

Gissa vart jag ska om några timmar.
På konsert och se Kevin Costner!
Det är inte varje dag man säger nåt sånt, och det trodde jag aldrig att jag skulle säga heller.
Vafan, Kevin Costner. Han är ju fan skådis!
Jag visste inte ens att han kunde musik. Men det kan han tydligen, och det ska tydligen låta bra också ;)
Det börjar halv åtta, men på grund av vädret sticker vi hemifrån redan vid fem för att vara säkra att ingenting skiter ner sig och gör så att vi missar allting.

Jag är äntligen klar, typ, med mitt hemprov i historia. Jag känner mig duktig.
Det har bara tagit fyra timmar idag, halva dagen igår samt halva dagen i förrgår. Men jag får fan skylla mig själv när jag skjuter upp det så som jag gör XD Det blev hyfsat iallafall och det är det som räknas.
Hoppas på G! Höhö.

Prr, nu ska jag käka, sen kolla igenom hemprovet lite snabbt innan jag skickar iväg det :)
Ha en underbar dag!
Tata
2010-02-25 @ 15:08:55 Permalink Musik (och ljud) Kommentarer (1) Trackbacks ()


Klackar i Snön

Trött i huvudet och med ett konstigt surr i lokalen, men bara en halvtimme kvar innan jag får gå! Nice.
Jag tog mina sneakers till kursen idag ändå. Jobbigt att gå i snön, men absolut inte så svårt som jag trodde att det skulle vara.
Vill inte våren komma till mig får jag väl låtsas att det är vår då ;)

Dope.

2010-02-24 @ 15:22:43 Permalink Skor! Och klädrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hi-heel Sneakers


Jag sitter med mina älskade Hi-heel Sneakers på fötterna just nu, inomhus. Dom är fan skitsköna och jag hade gärna haft dom på mig till kursen sen, men eftersom jag ska ta bussen till min pojkvän direkt efter den så måste jag nog lägga dom i väskan och ha på mig lite ordentligare skor dit :( Det känns bäst helt enkelt.
Men jag tog lite (suddiga) kort på dom, och mig, så jag slänger upp en lite tillsnoffsad bild! :D
Tyvärr hade jag ingen röd klänning som ingen mindre än Elvis Presley sjunger i låten så jag körde på samma kläder som igår. Den gråsvartrandiga är ny också och då kan man knappast bara ha den en dag, eller hur.

Nu får det väl ändå bli vår, tycker ni inte det? Det har börjat bli lite mer sol på dagarna åtminstonne, och det tycker jag om :) När det är grått och tråkigt är det lätt att man känner sig lite nere, men det försvinner så fort solen tittar fram. Sån är iallafall jag. Stackars Mita som måste stå ut med det bara ;)

Hoppas ni har en jättebra dag, så hörs vi när vi hörs.
Tata!


2010-02-24 @ 11:54:04 Permalink Skor! Och klädrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mobilladdare på Vift

Hur jävla invalid blir man inte utan mobil?
Det känns för jävligt.
2010-02-23 @ 21:14:33 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett inlägg om Skor

Magen kurrar men ingen ork att krypa bort till köket och ta en macka. Jösses, så slö får man bara inte vara!
Snart blir det skoshoppardags, men inte för mig och det suger XD En kompis vill shoppa skor men jag är fattig med krossat hjärta för dom skorna jag vill ha är slutsålda överallt. Dom är blå och väldigt fina.
Jävla svammel, jag orkar inte ens leta upp nån bild på dom XD
Snygga små kompisar iallafall ;)
Meeeen jag kommer nog inte kunna hålla i plånboken så det blir nog att jag köper hem ett par skor ändå. Wiiiie!
Jag älskar skor!

Det påminner mig om
att jag ska ta med mig ett par skor och lite annat smått och gott till min pojkvän imorgon :) Utgång i helgen, och då vill jag ha mina snygga högklackade Converse-liknande skor :D Var i oktober jag hade dom senast för nu i snön går det ju egentligen inte, men det skiter jag i just denna helgen. Biljard! Yeah.

Can't wait ;)
2010-02-23 @ 21:13:03 Permalink Skor! Och klädrelaterat Kommentarer (1) Trackbacks ()


Underbar Låt

Som jag sagt innan så gav jag min pojkvän en skiva med Blackmore's Night i födelsedagspresent, och det finns en låt med dom som jag hörde när jag var mindre. Jag vet inte hur gammal jag var eller vart, men jag minns att jag tyckte om den låten väldigt mycket, och det var inte förrän för ett år sedan som jag "hittade" den igen på youtube efter att Mita skickat en länk med just detta band till mig.
Jag blev lycklig ska jag säga er!
Riktigt underbar låt, så jag tänkte jag lägger upp den för att den är så bra :)
Enjoy!




Sen måste jag säga att Candice Night, hon som sjunger, måste vara världens sötaste tjej! XD
Man blir glad när man ser henne för hon ser så fruktansvärt snäll ut :)

2010-02-23 @ 20:13:44 Permalink Musik (och ljud) Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kanske Kanske Kanske

Det gick inte så bra, hörrödudu.
Jag lägger av med att försöka med historiauppgiften för det blir verkligen inget bra av att försöka tvinga sig :) Speciellt inte när man är så trött som jag är just nu.

Jag säger antagligen för mycket nu men jag har kanske fått jobb för en vecka :) Ofta när man säger sånt högt så skiter det sig så jag har nog förbannat hela grejen, men om inte det händer så ska jag skotta snö hela nästa vecka. För 150 spänn i timmen! ;)
Bitchin'.
Jag kommer få gå upp tiiiiidigt, men skit samma om det bara är en vecka.
Jag har fått svar på några skickade ansökningar men ingen vill ha mig. Piss!
Men ett ställe sparar min "trevliga" ansökan iallafall skrev dom så man kan ju hoppas att nån bryter benet.
HÄHÄ!

Imorgon blir det hur som helst kurs hos arbetsförmedlingen, jobbletande och lite ansökanskrivande är ett måste.
Jag vill ha ett jobb!
Just det ja! Mindes nu precis att ett ställe skulle höra av sig inom en vecka angående jobb :) Alltså, om jag får jobbet eller inte. Håll tummarna för mig.
Visst äger det att komma ihåg sånt när man glömt det för en stund ;)
Tata!

2010-02-23 @ 19:41:01 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nostalgi

Vad har hänt med alla bra barnprogram?
Nu är det mest bara fula äckliga datagjorda djur istället för äkta hardcore tecknat och luriga människor som Anders Lundin.
Vart är världen på väg?

Jag har suttit mestadels av dagen och bara skrivit på min historiauppgift som ska lämnas in på torsdag morgon. Så blir det när man väntar en vecka med att ens öppna böckerna, så jag får skylla mig själv ;) Men jag hade inte sagt nej om jag på något mirakulöst sätt kunde få lämna in om några dagar.

Åååååh, nostalgi! Änglahund är världens bästa barnfilm, någon som har sett den? All Dogs Goes To Heaven heter den på engelska, men svenska ska det vara för det är det jag vant mig vid :)
http://www.discshop.se/shop/ds_produkt.php?lang=&id=65551&lang=se&subsite=movies&&ref=
Köp den till mig ;)

Läxan kallar.
Bajs.

2010-02-23 @ 18:34:46 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitas Dag

God kväll!
Idag är en väldigt speciell dag, nämligen min älskade pojkväns födelsedag! :D Så det har vart mycket tårta (två stycken), bland annat en som jag gjorde med banan, bär och nutella :) Både jag och Mita älskar den, och den verkade gå hem hos dom flesta som tur var. Inga klagomål iallafall ;) Leka med barn fick man göra också! Alltid skojjigt med lego, men det tar på en lite grann dom få timmarna dom var här. Jag fattar inte hur föräldrar orkar, jag är imponerad av er.
Han fick en skiva med Blackmore's NIght av mig, Past Time With Good Company, och han blev både glad och förvånad. Det var ingenting han sagt att han vill ha så han hade absolut inte någon minsta aning om vad det kunde vara. Precis som jag ville ha det!

Men inte ens en födelsedag kan man slippa att jobba, eller rättare sagt; alla andra dagar är vi lediga från jobb förutom just hans födelsedag. Klockan sju gick vi alltså upp för att skotta snö i sju timmar. Klockan tre var vi klara, en timme innan gästerna på det traditionella kalaset dyker upp. Men vi hann, var mest bara att duscha och byta om ;) Kändes bara kanske lite typiskt, och konstig dag att helt plötsligt få lite jobb på.

Förresten! Trafiken är inte att leka med ska jag säga er. I förrgår försökte vi åka två hållplatser med en buss hem till mig, men 20 meter innan första hållplatsen hade det skett en olycka så där tog det stopp. Bussen kör då tillbaka ner till centrum och vi tror att han ska släppa av oss, men istället tar han ett varv runt terminalen och kör sedan tillbaka samma väg, för att testa igen tror vi. Vi har fruktansvärt fel, och han kör istället bakom alltihopa, en annan väg som gör att vi missar helt våran hållplats och inte ens är i närheten. Ingen av oss har någonsin kört den vägen så vi har ingen som helst aning om var vi är, men vi ser til slut en buss mittemot som jag vet går tillbaka förbi våran hållplats vi egentligen skulle gått av på så vi kommer till slut rätt. En halvtimme försent bara. Men vi hade ingen tid att passa så skit samma XD Intressant var det!

Och igår skulle vi hem till Mita. Halv två stack vi hemifrån mig, skulle vart hemma hos Mita halv tre, men vi var hos honom sju.
Yes.
Braaaaa.
Men jag fick köpt mig två snygga plagg under tiden iallafall. Höhö.
Det får allt räcka, mina fingrar krampar efter skrivning och skyffling XD

Puss på er!

2010-02-21 @ 21:41:29 Permalink Löööööve Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ensam på Bussen

Jag trodde att jag var ensam i hela världen i morse. Eller ja, busschauffören också då, men annars var jag helt ensam på bussen XD Inte varje dag det är helt tomt på bussen, vart fan har allt folk tagit vägen?

Det blev två jobb sökta idag, än så länge blir det 6 jobb denna veckan. Något borde jag väl ändå få? Eller? Nej, tror faktiskt inte det. Det måste vara minst 50 pers på alla jobb som finns på arbetsförmedlingens hemsida :P Inte så stor chans att det är just mig dom väljer. Men det är helt okej på kursen iallafall :)

Mmmm te med kanelsmak <3 Gott!

Puss

2010-02-19 @ 13:22:02 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobb snart?

Usch, nu har jag suttit dom senaste två timmarna och skrivit personliga brev till fyra jobb och även skickat iväg dom, det tar lite på skallen måste jag säga. Håll tummarna för mig! Jag vill verkligen svinigt jävla asmycket ha jobb nu, det här börjar kännas omöjligt! Vad ska man behöva göra för att nån ska anställa en?
Jag har fortfarande två-tre annonser till som jag har sparat på datorn så dom skickar jag ansökningar till imorgon :) Det känns bättre att ta sin tid och skriva en bra ansökan istället för att bara slarva ihop något för att det ska iväg fort.

Jag har hela lägenheten för mig själv just nu :) Egentligen skulle Mita vart hos mig men han ska skotta snö tidigt imorgon så han kunde tyvärr inte hålla mig sällskap. Skönt att få en paus hemma, men jag hade hellre haft en paus med Mita <3 Pappa är i Prag så därför kan jag sitta med laptopen i knät framför tv:n i vardagsrummet, utan att behöva tänka på någon annan än mig själv. Gött för en gång skull ;) Jag sover tillochmed i soffan ibland för att den är så skön att sova i, plus för att jag kan. Det känns så fritt på nåt sätt att sova i soffan.

Dags för att sova :)
Godnatt!
2010-02-18 @ 23:35:20 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ros1

Jag har kollat lite på youtube efter frisyrer det senaste, och jag hittade en tjej som gjorde riktigt snygga frisyrer för några dagar sedan. Allt hon gör ser skitlätt ut, men när man väl provar själv så går det bajs. Men det är för roligt att låta bli, så för några minuter sedan försökte jag mig på att göra en rosett av mitt eget hår! Resultatet blev som ni kan se själva; inte så himla bra, men det var mest på grund av slarv och ingen ork att fixa det ordentligt. Det ska nog gå bättre nästa gång tror jag :)
Jag är ingen som helst frisyrmänniska, utan går mest med håret utsläppt så det är en rätt stor grej för mig att börja fixa med frisyrer XD
Jag kände mig...söt. Höhö. Jag hatar rosetter egentligen.

2010-02-15 @ 20:40:27 Permalink Hej På Mig Kommentarer (0) Trackbacks ()


Busiga Pannkakor

Det gjordes pannkakor igår, då blir det konstiga bilder och konstiga frisyrer. Frisyrerna finns det förklaring för. Hähä.

2010-02-15 @ 14:14:26 Permalink Hej På Mig Kommentarer (0) Trackbacks ()


Winedruuuvs

Jag sitter just nu och myser framför datorn med mysbyxor och med Hardcore Superstar i öronen, och jag känner mig faktiskt rätt nöjd med mig själv. Den senaste timmen har jag dammsugit och dammtorkat Mitas rum, vilket inte är en jävligt lätt bedrift XD Jag tror seriöst inte att han nångonsin har dammat av vid sin dator, och speciellt inte skrivbordets alla hyllor. Därför sitter jag också med en näve vindruvor i käften, jag tyckte det var värt en liten belöning ;) Jag hade tagit mig en stor mumsig chokladkaka om jag inte vart laktosintolerant.
Jävla bajs.
Det var inte förrän typ två år sedan som jag fattade att mitt extrema magont berodde på laktosintolerans, så hela livet fram tills då har jag gått och älskat choklad (MARABOU MJÖLKCHOKLAAAAAD!) och ätit det minst tre gånger i veckan. Lite svårt att vänja sig av vid det XD

Men vindruvor är en bra övergång, dom är både söta och goda plus att man släcker törsten :)
Mums!


HAHA, det måste vart den fulaste bild jag slängt ihop nånsin XD

2010-02-15 @ 13:52:22 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hjärtlig Dag

Alla hjärtans dag idag!
En smått överskattad dag, måste jag säga. Jag och Mita kommer inte fira den, utan vi kommer ha en vanlig och mysig dag :)
Vi var på bio i förrgår och såg en skitbra film vid namn Snabba Cash. Jag kände igen han som spelade Jorge, men kunde verkligen inte placera honom, men igår natt dök det helt plötsligt bara upp i skallen. Han var ju fan med i Nya Tider! Jag tror att serien hette så iallafall, för det fanns många serier som hette typ samma sak och handlade mer eller mindre om precis samma grej. Jag minns att han var rätt fjollig i serien och såg helt anorlunda ut så jag gissar att det var därför jag inte kunde placera honom först.
Han har bytt upp sig ganska ordentligt ;)

Det är soligt och underbart ute! Synd att jag inte har mina nya solglasögon med mig för jag hade kunnat ha användning för dom nu när solen reflekteras i snön. Men jag klagar inte! :D
Denna veckan har jag sökt tre jobb, tre jobb som jag faktiskt vill ha, och jag hoppas verkligen att jag får nåt av dom. Det hade vart hur bra som helst. Alltid en början.

Nu kom Mita och glodde på min rygg. Vet inte riktigt varför men skit samma.
Jag: Vad gör du?
Mita: Tittar.

Hmmmm...

2010-02-14 @ 13:39:09 Permalink Löööööve Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äckelremakes

Jag hatar remakes.
Och då menar jag verkligen HATAR, med stora arga svarta bokstäver för det är precis så remakes får mig att känna mig. Att göra en remake är för mig bara ett äckligt sätt att tjäna pengar. I brist på egen fantasi och kreativitet väljer man att ta någons idé, eller t.o.m hela film, och gör en egen version av den. Men det mest lägsta man kan göra är att ta en film som gjordes för bara några år sedan på ett annat språk och sedan göra en remake på den. Hur kan man vara så fruktansvärt dum? Eller hur kan man vara så jävla låg och korkad, rättare sagt. Det är självklart att personen i fråga har snott hela idén eftersom den inte kan hitta på en egen idé, eller för att "det är för jobbigt" att läsa texten. Hollywood verkar seriöst tro att de har ensamrätt på alla filmer som görs, och kommer det en bra film måste de göra en likadan version för att de måste ha den i sin lista. Jag blir så förbannad på sånna idioter. Det verkar bara komma remakes nu för tiden, den senaste är The Wolfman vilken jag helt vägrar se. Jag vägrade se Shutter också när den kom, men blev tyvärr instängd och kunde inte med mig att gå därifrån. Det hade helt enkelt vart respektlöst mot dom som hade fixat dit den.
Nej, gör man en remake är man fan inte bra i mina ögon.
Jag spyr på dom.

MEN! En bra remake finns det; Tom Savinis Night Of The Living Dead.
Tom var kompis med Romero och gjorde en egen version, eller tolkning, på filmen. Allt man kunde störa sig på i originalet hade Tom fixat i sin version, som t.ex att tjejens reaktion var helt annorlunda. Som en kontrast mot Romeros tjej som var helt paralyserad av rädsla och knappt sa ett ord under hela filmens gång, gjorde Tom istället en tjej som var tuff som fan och själv valde sitt öde. Denna remake är helt annorlunda mot andra remakes, där dom helt enkelt bara vill tjäna pengar.

Nej, nu ska jag inte tjöta mer utan gå och gosa med min pojkvän! :D
Slänger upp en bild på min snygging också ;)
Ha det bra allihopa!

2010-02-12 @ 18:37:26 Permalink Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Möss och Sånt

Okej, när man sitter och ler som fan åt att muspilen på skärmen rör sig utan min hjälp, då har man nog tråkigt!
Jag sitter just nu på arbetsförmedlingskursen och det är väl inte världens höjdare direkt. Men det är trevligare än det brukar vara iallafall :)
Idag känner jag mig lätt som en fjäder, gjorde mer eller mindre klart min historialäxa som ska vara inlämnad imorgon och det känns riktigt skönt att vara klar med den. Jag blir stressad som fan när det går så trögt som det gjorde i förrgår, men igår släppte det. Kan haft nåt att göra med att jag blir lite mer avslappnad när Mita är hos mig, hans mysiga pillepill på gitarren och det svaga ljudet av Sin City i bakgrunden kan nog göra vem som helst avslappnad :D

Nu får jag återgå till kursen ;)
Ha det bäst!
2010-02-10 @ 10:12:33 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lov

Ledig!

Iallafall från skolan. Nästa vecka är det tydligen lov, plus att fritidskortet börjar gälla dygnet runt t.o.m sjunde mars så yay på det! Ska bli himla gött att slippa vänta tills klockan är fyra på vardagarna för att kunna åka nånstans. Det kostar ju röven att betala på vanligt sätt så det undviks gärna helt.
Om några timmar kommer min söta Mita hem till mig :) Underbart <3
Nån som har något jobb till mig?
2010-02-09 @ 11:55:35 Permalink Hej På Mig Kommentarer (0) Trackbacks ()


Passa liten Lubbe

Inte varje dag man vaknar av ett barns muntra billjud ifrån vardagsrummet, men just den här morgonen var det faktiskt just det som hände. Vi ska passa en liten Lubbe idag och låta hans mor få sova ut lite :) Jag skulle gissa att vi går ut och leker med honom i snön sen eller går och letar upp nån fågel vi kan mata. Mysigt!

Det var riktigt trevligt igår, bra folk och inga direkta idioter som alltid ska förstöra när man är ute på det viset. Men att sitta på samma ställe fyra timmar är ingen höjdare så när klockan var elva hade vi tröttnat och åkte hem. Gött att inte komma hem alldeles för sent och orka upp lite tidigare idag. Det är en fördel att vara pigg när man ska leka med barn hela dagen ;)
Jag är inte mycket av en sittare, utan jag gör hellre nåt roligt som t.ex att spela biljard. Det är skoj. Nu fick jag lust att spela biljard.

Ha en bra helg! :) Det kommer nog jag få.
2010-02-06 @ 11:04:37 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Friday Night

Det verkar inte som att jag kommer få någon bok idag, men jag hoppas innerligt att jag kommer få den i min hand på måndag! Håll tummarna för mig.

Nej, nu glömmer vi allt som har med böcker eller historia att göra, ska snart ta tåget in till göteborg med Mita och träffa lite folk :) Det är inte förrän om ca två timmar som jag vet om den här kvällen kommer bli bra eller inte. Busigt folk det där. Förutom två stycken. Dom är bra dom. Höhö.
Jag hoppas iallafall att det kommer bli skitbra :)

Ha en underbar fredag!
Hasta la vist... skit samma, ha det gött!

2010-02-05 @ 17:22:01 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pirater och dyra Böcker

Bajsrövfanskap.
Jag sitter just nu och jagar efter en bok till min Historiakurs. För några dagar sedan ringde jag upp alla antikvariat som fanns i Göteborg, plus ett i Borås, och inte en enda kunde jag hitta. Men så hittade jag en privatperson på internet som skulle sälja sin för 300 spänn (nypris på en sån är typ 600) och då blev jag lycklig! Men den lyckan förvandlades till stress ganska fort för nu har han inte svarat på mitt mail varken igår eller idag, och det är idag jag föreslog att vi skulle ses och "byta". Jag fick snällt kolla upp annonsen igen och skicka iväg ett litet sms, ifall han inte har tillgång till internet eller liknande.
Bajs.
Det är inte meningen att jag ska få tag på en bok under 600.
Plus att jag har läxa tills på torsdag där jag väldigt mycket behöver boken. Ojdå.

Jag har börjat läsa en skitbra bok förresten! :)
Pirater - Sjöröveriets guldålder i Atlanten och Karibiska havet
Marcus Rediker
Fruktansvärt intressant är den. Den berättar bland annat om hur piraterna var som människor, deras sociala förhållanden och hur de fördelar makten på skeppen. Jag hittade den av en slump på biblioteket när jag letade efter min historiabok.
Hett tips till den som gillar pirater eller historia ;)

Nu blir det dusch och frukost!
Tata

2010-02-05 @ 10:11:21 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sprängd Anka

Hahaha, läste precis nåt kort om att Anna Anka fortfarande tror att hon är nåt speciellt. Jag menar, hon hade en serie på typ fem avsnitt, vari hon inte ens var den man såg på programmet för, och nu tror hon att hon är superkänd och att alla är intresserade av henne. Jösses säger jag bara, hon är ju så fruktansvärt B man kan bli! Nu ska hon skilja sig, när hon ändå sa i sina hollywoodavsnitt att en frus jobb är att göra sin man nöjd och lycklig. Ursäkta, men jag tror inte ett dugg på att hon kommer skilja sig. Gör hon det är det bara för att hon helt plötsligt känner sig känd, tror att hon kan fortsätta vara det, och iochmed det ser sin chans att få lite publicitet och slippa gubbstrutten. Snacka om hyckleri ;)
Nu för tiden blir man känd av att chockera och snacka skit om allt och alla, är jag den enda som faktiskt tycker folk är värda sitt kändisskap när dom gör nåt imponerande och bra?
Nej vafan, låt detta vara det allra sista som skrivs om Ankfan så blir alla nöjda XD

Nu ska jag fortsätta äta min varma macka, så får ni ha en bra dag :D
Tata!
2010-02-03 @ 10:42:51 Permalink Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det blir en Dyr historia

Jag måste hitta boken Alla Tiders Historia Maxi, nån som har den? ;) Känns inte riktigt värt att lägga ut 600 spänn på den. Höhö.
Här kommer en till bild jag tog för några dagar sedan :)
Klicka för att få den större.



2010-02-02 @ 11:56:29 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


FödelsedagsDax

Jävligt trög dag idag av någon anledning. Jag har saknat våren som fan, antagligen mest på grund av det skittråkiga vädret vi har just nu, det kan ju göra vem fan som helst lite nere. Bara två-tre månader kvar tills det blir varmare! Kanske. Jag är inte så haj på sånt där så jag vet egentligen inte XD
Jag sitter nu i min mysiga morgonrock med blött hår och funderar på presenter.
Mita fyller år om några veckor och jag har sånna sviniga problem att komma på nåt bra att ge honom som ändå inte gör mig pank resten av året. Jag har kommit på tre grymma (yes, helt enkelt asbra) idéer som jag är nästan hundra på att han hade älskat, men tyvärr är dom alldeles för dyra för min plånbok just nu, och en av dom är helt enkelt helt omöjlig med min fantasi. Nu ska jag inte säga för mycket så Mitaponken kan sitta och lista ut vad jag har tänkt, men det tror jag inte kommer hända ändå ;) (Sötnos)
Jag är helt enkelt fast i ett dilemma här. Ska jag fixa en av dessa AWESOME presenter och återigen ge honom en skitbra födelsedagspresent, samtidigt som jag lika gärna kan slänga min plånbok i sjön, eller ska jag vänta med detta och försöka hitta på nån annan lite mindre skitbra present men som ändå duger?
Jag får nog vänta och se om jag ens kan hitta på nåt mer, annars har jag inget annat val än att ge honom en dyr en. Bajs.

Godnatt allihopa :) (Snart iallafall)
Vi hörs när vi hörs!


                                             Min mysiga morgonrock :)
2010-02-01 @ 21:18:14 Permalink Löööööve Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0