skunkboet

2010

En halvtimme kvar tills det nya året! Det känns precis som alla andra nyår; absolut ingenting. Men inte alls fel med ledigt, eller vad säger ni? :)
Har ni hunnit med allt ni skulle detta året då? Jag har både tagit studenten, jobbat och tagit körkort så mycket har ändå hunnits med. Nu gäller det bara att skaffa ett heltidsjobb ssom ger massa pengar så jag kan flytta hemifrån!
Det borde ju inte vara så svårt.

Jag funderar på att köpa mig en kamera nu när det är rea överallt. Redan innan jul ville jag väldigt gärna ha en Nikon D3000 och önskade mig tillochmed en av pappa, men jag fick ju ingen. Kanske värt att lägga ut 4000 spänn på en från Siba? Kanske.

2010. Jag hoppas på ett jävligt bra år, mycket pengar och ännu mera kärlek! :D

2009-12-31 @ 23:37:40 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snart nytt år

Magen kurrar och snoret rinner, men gott nytt år på er!
Hoppas att alla har en jättebra dag (och natt) så hörs vi antagligen nästa år ;)

2009-12-31 @ 17:25:24 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Det är nyår"

Jag är smart.
Jag och sötnos var ute och fotade lite förut och gick förbi en restaurang. Det var rätt mycket bilar utanför och även på väg mot det hållet så jag frågade smått korkat "Är det något speciellt idag?". Mita svarade "Det är nyår."
Yes, skallen är alltid med den!
2009-12-31 @ 15:48:58 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frusna Bilder

Sitter och lyssnar på Hardcore Superstar och tittar igenom bilderna jag tog idag. Så jävla kallt var det när jag var ute! Man frös fingrarna av sig så fort man skulle fixa med kameran. Det blev några hyfsade bilder iallafall, drar nog ut lite imorgon också om vädret tillåter och om jag har lust :)
Nya byxor har jag också ;) Nejdå, lämnade bara tillbaka mina söndriga och fick nya likadana i affären. Tur att jag för en gångs skull hade kvar kvittot, annars hade jag blivit svinsur. Det har änna hänt lite väl många gånger.
Mita var söt och passade på att köpa en Volbeat-tshirt till mig när jag stod i kön med byxorna. Glad Nathalie!
Imorgon är det nyår! Då blir det god mat och fyrverkerier. Mysmys.

Godnatt!


Vad tycker ni? :)

2009-12-30 @ 23:56:42 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mamas Dag

Det blev en glad liten mamma som öppnade dörren när vi åkte hem, jag hade såklart glömt nyckeln så vi fick snällt stå och vänta tills hon fått tyst på hundarna och kunde ta sig fram till dörren. Vi råkade låsa ute den minste av hundarna i tumultet men som tur var för honom så märkte vi det rätt fort.
En snickerstårta köpte vi, och syrran och hennes pojkvän dök också upp efter nån timme med bullar och rosor så lilla mama kände sig nog ompysslad.

Jag märkte att mina fina favoritbyxor gått sönder som alla mina byxor gör så imorgon blir det att åka till affären och se om det går att byta. Det var trots allt bara två månader sedan jag köpte dom och lite längre än så ska dom allt hålla! En gång köpte jag byxor från Cubus som gick sönder efter en vecka (Ja, en vecka!) och självklart hade jag slängt bort det kvittot så den här gången sparade jag faktiskt kvittot just ifall dom här gick sönder också.
Ska passa på att låna med mig pappas kamera när jag är i närheten och ta och fota lite imorgon :) Det var ett tag sen nu.

Nej nu blir det film eller nåt!

Plopp plopp.

2009-12-29 @ 22:53:28 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dimma

Nyss när jag tittade ut genom fönstret var det klart som glas, men nu när jag tittade ut var det dimmigt som fan.
Vad hände på den korta stunden?

Molnen kanske föll ner från himlen?


En bild jag tog i somras

2009-12-29 @ 12:24:40 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Namnsdag

Jag har namnsdag idag!
Väldigt praktiskt att ha namnsdag samtidigt som ens mamma fyller år. Glömmer man av att hon fyller år så säger hon lite menande "Grattis på namnsdagen, Nathalie", vilket alltid sätter fart på minnet lite extra!
Ha en bra dag allihopa :)
Tata!
2009-12-29 @ 12:18:16 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tre i Rad

Tredje dagen i rad som jag går upp "tidigt" för att jag har en tid att passa.
Tredje dagen i rad som jag undrar varför i helvete jag går upp när det är frivilligt XD
I förrgår var det för att jag skulle åka skridskor med pappa, hans tjej, syrran och hennes pojkvän och självklart min egna lilla Mita. Det var nog förra året jag åkte skridskor senast men Mita hade inte åkt på tio år eller något så han såg väääldigt rolig ut när han åkte. Koncentrerad som fan och benet brett isär!
Efter det bowlade vi på Hard Rock Café. Inte alla som vet att det ens finns bowling där men det gör det allt. Visuell bowling iofs, vilket innebär att banans början är precis som vanligt, men i slutet finns det inga käglor utan en skärm med käglor. Klotet man kastar försvinner ner där skärmen börjar och ett datoranimerat klot fortsätter på skärmens bana och slår ner dom käglorna som syns på skärmen. Detta är ungefär lika kasst som det låter eftersom slumpen inte fungerar i Visuell Bowling. Käglorna hoppar inte runt och slår ner andra lika slumpartat som dom ibland gör på riktig bowling, och klotet gör väldigt konstiga saker ibland.

Andra dagen, alltså igår, gick vi upp för att träffa två kompisar i stan. Det blev som vanligt inget vettigt gjort utan vi strosade mest runt och umgicks. Men hur lite man än gör så blir det alltid lika kul ;)

Och idag gick vi upp tidigt för att min lilla mama fyller år och ska hem och fira henne lite :) Ska försöka hinna köpa nån liten tårta eller något liknande till henne så blir hon extra glad!
Vad ska ni göra idag?
2009-12-29 @ 12:09:56 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snötäckt



SNÖ!
Vi lekte barn förut och var ute en sväng och kastade snöbollar. Kallt som fan om händerna blev det men det är roligt så det gör inget :D
Cyklarna utanför fönstret såg himla mysiga ut tyckte jag :)
2009-12-26 @ 16:15:50 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svälja Tungan

Skojj, jag tittade upp samtidigt som jag andades med munnen och det kändes som att jag nästan svalde tungan.
Rolig grej. Den liksom fladdrade till nere i strupen :D

Konstigt väder det har vart ute idag förresten, först snöat, sen regnat och sen snöat igen. Undrar om det blir nån mer pulka i år.

Jag ska sova nu iallafall :) Hoppas att eran jul har vart bra, för min har vart den bästa.

Dröm sött!
2009-12-26 @ 00:47:29 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julig Uppdatering

Dags för en uppdatering nu, eller vad tycker ni? ;)
Julafton igår var hur mysig som helst, och den fortsatte även idag. Igår började dagen hos min mamma där vi åt lutfisk och öppnade julklappar. Mamma blev väldigt glad över sina julklappar, spreciellt en röd klänning som var självklar att hon skulle ha resten av dagen :)
Men jag missade Kalle Anka :( Bussen hem till Mita gick 15:20 så vi hann bara se på Tomtens Verkstad innan vi stack. Tur att vi redan har sett den miljoner gånger!
Det var en hel del skumma typer ute på gatorna när vi tog oss till älsklingen. Nån jul får vi nog skippa att vara hemma och bara vara ute och stalka folk och se vad dom gör. Men sen kanske det gör oss till skumma typer också så det kan bli lurigt det där.
Resten av kvällen spenderade vi hemma hos Mita, och idag kom hans bror med familj hit så det blev julklappar idag också! Jag fick Gran Torino som jag har velat ha länge och det blev jag väldigt glad över :)

Jag fick en jävla massa och orkar absolut inte skriva upp allt, men några saker jag fick var ett par mysiga tofflor, ett armband jag velat ha länge, en skotelefon, plånbok, sängkläder med Clint Eastwood, Tacosfat och en riktigt jävla cool Absolut Vodka Rock Edition! Du som inte vet hur en sån ser ut borde googla XD

Vad fick ni för skojj?

2009-12-26 @ 00:23:36 Permalink Skor! Och klädrelaterat Kommentarer (1) Trackbacks ()


:)

God Jul allihopa!
Min jul har hittills vart skitmysig med många fina julklappar. Jag fick bland annat ett armband som jag har velat ha länge och ett par tofflor.
Mycket gott käk också! XD

Vi hörs :)

2009-12-24 @ 19:32:36 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Speciell Tisdag

Jävligt konstig ettårsdag idag, hörrödu.
Det blev lek med pulka som planerat och barnsliga som vi är (stolt) så tyckte vi att det var svinskojj! Det var vi tre 20-19-åringar och fem småkillar på tio år högst i en halvkass men ändå tillräckligt bra backe utanför Göteborg. Dom blev smått fundersamma när vi kom knallandes med pulka, tefat och Snow Racer (jag hade snowisen! :D) och jag tror att vi sabbade deras stämmning lite, men det var skojj som fan ändå. Vi var ändå bara där i någon halvtimme så det var nog inte så farligt :)

Det var när vi skulle hem som allting sket sig. Först kom inte bussen, och nästa buss kom fem minuter försent. När vi skulle byta spårvagn hade den precis gått så vi fick ta en lång omväg, och vi fick springa en del. Min hosta tyckte väldigt mycket om springdelen! Vi fick ta en del spårvagnar för att komma rätt och vi stapplade in ca 10 minuter innan filmen började. Mita sket fort som fan, jag kissade och sen gick vi in på biografen. Det första vi ser när vi går in i salen är några killar som sitter längst upp i mitten där vi visste att våra platser var bokade och självklart hade dom tagit våra platser så dom fick ta och hoppa ett snäpp. Dom blev självklart kaxiga när även dessa platsernas "ägare" kom och ville köra bort dom, men dom gav sig väldigt fort. Jag gissar att dom fattade hur jävla korkat det var att sätta sig på andra platser när hela salen är fullbokad ;) Dumskallar.
Vi satt där en stund och tittade på reklamen och då kommer det en kvinna som säger att det verkar vara dubbelbokat för jag satt på en av hennes döttrars platser. Väldigt snäll var hon, för det hela slutade med att jag och Mita såg att vi hade bokat fel datum, alltså imorgon samma tid, och det sög ganska förjävligt. Vi fick snällt gå därifrån och det kändes inte särskilt kul.
Men vi gick och tog en mysig fika istället och sen blev det Movieline så det blev bra ändå! :)
Förresten! Det står på lappar inne i Movieline att dom har sänkt priserna, och alla prislappar på filmerna är röda, men dom har höjt alla priser och inte sänkt dom! Vi skrattade när vi märkte det. Jävligt smart, men ändå lite väl rått.
Eller vad tycker ni?

Nu fick jag en bit julskinka :D Gott.
Imorgon blir det Avatar! XD

Ha en underbar kväll.
Tata!


Jag och Mita på studentbalen
Foto: Julia Petersson

2009-12-22 @ 22:36:15 Permalink Löööööve Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lycklig

God morgon! :)
Har precis tagit en varm och mysig dusch och ska sticka till tåget om en timme ungefär. Då blir det pulka hos en kompis :)
Sen efter det blir det Avatar i 3D.

Idag har jag och Mita vart tillsammans i ett helt år söddö!
Det är fan grejer det.
Det har vart ett fruktansvärt lyckligt år och jag hoppas att det fortsätter så. Min fina Mita <3
Jag älskar dig!

Jag är väldigt lycklig nu.
Tata!

2009-12-22 @ 10:34:08 Permalink Löööööve Kommentarer (0) Trackbacks ()


Båtar Båtar

Det blev tjocka, välmående och mjuka pepparkakor. Många båtar av någon anledning. Höhö.
Jag har inte bakat pepparkakor på flera år vad jag kan komma ihåg. Det var nog senast i femman XD

Men helt åt helvete gick det inte iallafall ;)

2009-12-21 @ 21:14:57 Permalink Fotograferat Kommentarer (1) Trackbacks ()


Peppar Peppar

Nu blir det pepparkaksbakning till AC/DC! :)
http://www.youtube.com/watch?v=gHAg1-bGMhY


Puss på er!

(3 dagar kvar till jul!)
2009-12-21 @ 19:12:03 Permalink Musik (och ljud) Kommentarer (0) Trackbacks ()


Låtsas

Hur skriver man ett intressebrev till ett företag man inte har några som helst erfarenheter som passar?
Just det är vad jag försöker iallafall!

Man kanske borde testa att bre på lite? ;)
När man sitter som vi gör och inte gör annat än skriver intressebrev och CV:n så blir det bara mer och mer frestande. Det hade ju vart jävligt kul att se vad som händer om man låtsas vara någon annan.
2009-12-21 @ 12:14:48 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glida Genom Snön

Jag vaknade tidigt imorse, tittade ut och såg att det snöade så fint så fint. Vitt överallt och jag ville bara ut och åka pulka, men går man på kurs hos arbetsförmedlingen kan man inte leka barn. Det sög ju!
Men jag är glad ändå. Ska snart gå iväg till kursen, sen åker jag till Mita och imorgon blir det Avatar i 3D.
Inte illa pinkat.
HAHA. Världens roligaste uttryck.
Jävlar vilken hostattack jag fick när jag gick upp i morse förresten, trodde jag skulle hosta upp lungorna. Men dom klarade sig oupphostade, och nu har jag inte hostat på någon timme :) Det du!

Hundarna var skitglada när vi tog en promenad förut. Tänk dig en liten Nathalie med hala skor, glida efter en lycklig schäfer och en halvfet chihuahua, då fick du nog en rätt bra bild på hur det såg ut. Men jag lyckades klara mig ifrån att ramla iallafall.

Jag hoppas att snön ligger kvar imorgon. I så fall ska jag dra med mig Mita till Julia och åka pulka :) Annars blir det bara två glada tjejer som pulsar genom snön, för åka pulka ska jag göra!

Nu får jag dra mig :)
Ha en underbar vinterdag!
Tata
2009-12-21 @ 12:06:28 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sink The Pink

Hemma!
Det var väldigt skönt att komma hem igen från stan, jag har vart uppe sen halv åtta och det märkte jag redan på tåget till Mita. Jag somnade som en stock.
Biljarden var nog månadens bästa idé, det var verkligen skitkul! Ingen var direkt proffs på att spela och det gör ju allt så himla mycket roligare :) Det bästa är när ingen tar det seriöst och och allt blir av en slump.
Vi hade tur som kom in. Tydligen var det tjugo för att komma in, men vi hade ringt dit några timmar innan och fick sagt att vi skulle hälsa från henne vi pratade med, så skulle det ordna sig. Killen i dörren tittade lite finurligt på oss när vi kom dit, bjöd in oss och sa att vi fick vänta lite så han kunde ringa upp henne, men antagligen eftersom vi var så medgörliga så fick vi gå in ändå utan att han ringde någon. Väldigt snällt tycker jag! Vi såg la så små och söta ut ;)

Efter biljarden tog vi en spårvagn till vårat favoritcafé, Café Mio, där vi köpte varsin cola :D Gottgott.
Nu står Mita och läser bakom axeln på mig och kommenterar hur jag skriver, den busen.
Fast han är söt.
Nu kliar han mig på ryggen! :D
Gott.

Nu ska jag dricka lite te, och sen blir det kanske en film om vi orkar.
Vi hörs när vi hörs!
Godnatt!


(Sex dagar kvar till jul!)

2009-12-18 @ 23:56:45 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att skicka ett Intresse

Det var en bra dag på kursen idag, fick en del gjort :) Hittade lite jobb jag ska söka, skrev början på ett intressebrev och fixade klart mitt CV så jag blev nöjd.
Har väl egentligen inte direkt tid att sitta här eftersom jag ska hinna göra en del saker innan jag sticker till stan, men en liten stund kan jag allt sitta och inte göra nånting alls! Sen blir det biljard, vilket ska bli jävligt kul. Och Mita :)
Shit vad mycket blanketter man ska fylla i om man vill söka jobb på Securitas! Fyra stycken, med massa luriga frågor som "Vart har du bott dom senaste sex åren?", "hur mycket väger du" och "Skriv efternamnet här, även gamla namn om du bytt".
Dom tror nog att alla är kriminella eller nåt. Höhö. Skojj var det iallafall! Jag får nog knappast jobb där för det var en jävla massa krav men man kan ju alltid skicka in ändå ;) Kan faktiskt bli intressant om man får komma dit och snacka med dom. "Hej, jag är tjej, jävligt kort och jävligt lätt, men ge mig en batong så ska jag visa att jag också kan vara manlig". HAHA. Nej, det var inte kul.
Jag snorar som vanligt.
När jag svarar i telefon så blir det oftast ett "Oj, vad du låter förkyld!" till svar, och jag blir alltid lika förvånad eftersom jag har vant mig vid hur jag låter. Kanske låter som att jag har en flod i näsan eller nåt. Eller bomull kanske är en bättre liknelse.
Iallafall så äger jag så det gör inget.
HAHA.
Kiss.

Nu ska jag (kanske) gå och göra lite mat. Pyttipanna blir det nog.
Jag sög på att göra det för två år sen, då hamnade det alltid massa på golvet och där vill man ju inte ha det.
Men nu är jag mästare.

Vi hörs när vi hörs :)
Puss på er!
Tata

2009-12-18 @ 14:31:02 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nedräkning!

En vecka kvar tills julafton!
Det är fan sjukt.

2009-12-17 @ 20:34:43 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Virus

Fy fan vad kallt det var ute idag! Jag trodde jag skulle frysa händerna av mig, klantig som jag är så glömde jag såklart vantarna hemma. Tänkte på dom när jag tog på mig skorna, men det försvann lika fort igen.
Stack till stan idag och träffade en kompis, men det var inte förrän jag vart på vårdcentralen och fått bekräftat att det bara är något förkylningsvirus jag har, och att det går över när det går över. Det hjälper väl knappast mig, men man kan ju hoppas (HOPPAS!) på en frisk jul och nyår :)

Imorgon blir det lite biljardspel om saker går som planerat. Kvart över sju kommer jag vara i Göteborg och det kommer nog bli riktigt kul. Jävligt längesen jag spelade så vi får se hur det går :D
Men ingen fredag utan kurs, så imorgon klockan nio kommer jag sitta och glo på klockan tills den är tolv.
Det gör mig inget, sen är jag ju ledig hela helgen och räknar man bort måndag ska jag inte tillbaka förrän den åttonde januari.
Jag undrar när jag får svar från skolan.

Tata!

2009-12-17 @ 19:56:40 Permalink Hej På Mig Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sovmorgon

Kursen börjar inte förrän ett så jag fick sova extra länge idag, och det klagar man ju inte på. Jag ska försöka hitta vårdcentralen idag också, verkar som att jag var på helt fel ställe och letade sist, så det var inte så konstigt att jag inte hittade dörren.
Jag slutar fyra så då borde jag hinna med bussen som går ca kvart över fyra in till stan, och där ska jag möta upp Mita och hämta biljetterna till Avatar! På tisdag den 22:e är det ett helt år sedan vi blev tillsammans så Avatar i 3D låter som ett perfekt sätt att spendera den dagen på. Mysigt!

Jag hoppas att hans julklapp kommer in snart, känns lite tråkigt att behöva ge honom den efter jul. Det blir inte riktigt samma grej. Förra året fick han tre påsar te, och en slide :) Det blev han jätteglad för, sötnosen!

Ha en skitbra dag!
Tata
2009-12-16 @ 11:12:16 Permalink Löööööve Kommentarer (0) Trackbacks ()


Luddigt Om Fylla

Jag vet att knappt någon kommer hålla med mig om det jag skriver nu, och jag vet egentligen inte varför jag skriver detta, men jag vill nog helt enkelt bara skriva av mig och få ner mina tankar på "papper".
Många kommer nog sluta läsa så fort dom läser orden "alkohol" och "dåligt" i samma mening, men det är väl mer eller mindre vad mitt inlägg denna tisdag klockan vettefan kommer handla om.
Jag är en av dom ytterst få som inte gillar alkohol, eller kanske mer vad alkoholen gör med folk. Jag tänker iofs inte ljuga, utan ska nog nämna att jag själv dricker någon gång i halvåret eller så, men då är det oftast någonstans där bara jag och några få utvalda blir påverkade.
Iallafall.
Ordet alkohol ger mig riktigt dåliga vibbar. Jag blir svinigt förbannad ibland när jag hör mina vänner prata om sprit, och speciellt om dom berättar att dom vart fulla. Jag vet inte varför, men jag vet att jag blir det. Jag tycker helt enkelt att folk är svaga som dricker, och jag hatar det faktum att de flesta blir riktiga idioter när de dricker. De slåss och härjar, blir högljudda och hotar folk, deprimerade som satan blir vissa och andra blir glada. Det värsta är nog att de blir naiva, och gillar alla de träffar. Folk använder alkohol som en bortförklaring och syndabock, har de gjort något fel på fyllan blir det helt plötsligt inte deras fel utan det verkar som att man får göra vad man vill när man är full och man blir förlåten hur som helst. Är någon t.ex otrogen på fyllan visste den inte vad den gjorde, och kan därför inte hållas ansvarig. Men vad i helvete, borde inte personen i fråga ge fan i att dricka om den inte vill vara otrogen? Alla vet att man blir konstig när man dricker, därför anser jag att man borde bli extra arg på den som skyller ifrån sig på fyllan. Detta har inte hänt mig, men jag har sett mycket sånt skitsnack och det gör mig grymt förbannad.

Det bästa är nog när man hör folk berätta om hur roligt dom hade på festen i lördags, men sen vet man själv att just den personen sprungit runt och skrikit som en idiot hela kvällen, och till slut spytt ner sig själv samtidigt som den krälat i sin egen skit. Jodå, du hade nog roligt.
Det var ett väldigt extremt exempel, men bara att ta spårvagnen en sen lördagskväll i göteborg blir till slut odrägligt. Det luktar fan svin, det väsnas värre än i en hönsgård och folk som ranglar omkring med dimmiga blickar är långt ifrån sexigt. Men ändå verkar alla som dricker tro att de är det snyggaste som finns. För att bli attraherad av någon i onyktert tillstånd måste man antingen vara blind eller själv onykter. Har man själv druckit känner man inte fyllestanken runt andra, och det gör nog rätt mycket i just den frågan tror jag.

Alkohol påverkar inte bara dig, och det verkar hela mänskligheten ha problem med att fatta.
Jag vet inte vad jag vill ha sagt med det här inlägget. Ni får ta det som ni vill, gärna komma med någon sorts respons. Allt blev väldigt luddigt och allt jag ville ha med kom inte med, mest på grund av att jag själv inte vet vad jag tycker eller hur jag ska få fram det.

Hoppas att det gav något iallafall!
Tack för att ni läser.
Puss på er!


Tog denna bilden vid halloween

2009-12-15 @ 22:28:14 Permalink Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pretty White Snow

Det ligger snö ute! Då känner man sig som ett litet barn och vill bara ut och åka pulka, fast jag får nog vänta tills det blir lite mer än såhär. Åker jag pulka nu blir det nog bara grus av både snön och pulkan. Men snö är det! :D
Jag och älskling ska ta en sväng till centrum och leta efter dom sista julklapparna, och sen blir det nog filmmys om jag får bestämma. Jag har hostat hela natten så till slut gick jag upp och satte mig i vardagsrummet i tre timmar så stackars MitaGos kunde få sova lite. Som tur var somnade jag rätt fort när jag gick och la mig igen när den värsta hostan gått över. Varm oboy is the shit!

Ligger det mer snö på marken nästa vecka så ska jag försöka tvinga ut en viss tjej och åka pulka med henne! ::D::D::D:D (Du vet vem du är, annars är du korkad XD)

Ha en underbar dag så hörs vi när vi hörs!

Puss på er :)

2009-12-14 @ 13:19:06 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julklappsletande

Varför är det så svårt att hitta julklappar ibland? Vi letade överallt i Borås igår för att hitta någon bra julklapp till Mitas mamma men det var helt omöjligt.
Till mig var det lite lättare. Jag hittade ett par kanintofflor som mitt hjärta länge har längtat efter, så dom ska jag köpa efter jul om jag får chansen :) Men en jättesnygg BH var jag tvungen att köpa.
150 spänn på Lindex, och Nathalie var glad när hon gick därifrån!
Vad tycker ni? Den fanns i rött också men svart var lätt snyggast.

2009-12-13 @ 18:43:52 Permalink Skor! Och klädrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Härlig Helg

Hej på er!
Hoppas att ni hade en jättemysig helg för det hade jag! :)
Fredagen började med en skittråkig arbetsförmedlingskurs, och efter det tänkte jag flytta över mig till vårdcentralen där jag bor men jag hittade inte dörren så jag smet därifrån. Höhö.
Klockan fyra tog jag bussen till min älskling och vi blev skjutsade till hans brors hus där vi var hela helgen. Mycket mys, film och promenad blev det! Underbart.
Jag är nöjd och lycklig just nu.

Gjorde ni något kul?

Nästa helg blir det nog biljard, något som jag inte spelat på flera år och det var la två-tre gånger jag spelade då. Men jag tror knappast att någon av oss kommer spela seriöst eftersom alla är på ungefär samma nivå, iallafall vad jag vet. Jag kanske är riktigt kick-ass på att spela.


Vi hörs när vi hörs :)
Ha det bäst!
Tata!

2009-12-13 @ 18:31:42 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kurs

Två timmar kvar tills jag får gå hem! Sitter på arbetsförmedlingskursen nu, och jävlar vad tråkigt det är.
Fredag idag! :)
Vad ska ni göra?

Vi hörs sen!
2009-12-11 @ 09:57:50 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Självömkan och Kärlek

Fredag imorgon!
Hur jävla underbart som helst.
Först blir det arbetsförmedlingskurs där jag ska skriva på någon lapp så jag får pengar, och sen efter det ska jag försöka hitta vårdcentralen så jag kan flytta över mig till den från min förra. Det är ju rätt smart att ha en vårdcentral nära sig och inte skitlångt bort, eller hur ;)
Efter detta är det dags för det bästa på hela veckan; att åka till min älskade Mita!
Fy fan för att sitta hemma och vara sjuk, det är nog det tråkigaste nånsin. Jag är inte frisk än, men ska jag vara ärlig tror jag inte att jag kommer bli helt fri från min förkylning på hela vintern så jag kan lika gärna skita i att försöka och ha roligt istället! Att jag kommer snörvla snor under tiden kan man ju se mellan fingrarna om ;)
Jag är arbetslös och sjuk, men jag har världens bästa pojkvän och det kan jag vara glad över!
Just nu är det tyvärr lite svårt att se det positiva i något överhuvud taget, så jag passar på att skriva detta nu innan mitt apatiska och tycka-synd-om-mig-själv-humör kommer tillbaka.

Jag älskar dig Mita, och jag är så fruktansvärt glad att jag har dig.
Förlåt för mitt dumma beteende, du är underbar.

Nu är det dags för mig att försöka vara positiv i mitt elände och gå och ta mig lite te eller vafan som helst.
Tack för att ni läser.
Puss på er!

2009-12-10 @ 18:25:03 Permalink Löööööve Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dödsdömd

Jag har precis dödsdömt mig själv.
Jag ringde på en jobbannons om att vara hundvakt, och ägaren vill att jag ska ha hunden hemma hos mig mååånga dagar i veckan och antagligen hela tiden hon jobbar. Jag vet iofs inga detaljer ännu, utan det får jag veta senare när hon kommer hit med hunden för att se hur han funkar med min mammas.
Det sista jag ville var ju att hitta ett jobb i min lilla kommun och bli helt låst. Fy fan!

Efter jag skrev detta ovanför fortsatte jag att skriva mer om hur jag har haft det den här veckan, bara för att ventilera mig själv lite, men det blev alldeles för personligt för att ni ska få läsa det så jag tog bort det.
Men jag kände att jag var tvungen att skriva att jag hade skrivit det, för annars skulle det kännas som att det aldrig blev skrivet. Om ni fattar.


Jag ska ge det en chans iallafall, jag tänker inte ringa ägaren och säga att jag har ändrat mig utan att ha hört vad hon hade tänkt sig. Det kanske går att ändra lite och kompromissa om jag har tur.
Det är ju trots allt pengar.

Äntligen börjar jag känna mig lite friskare! Jag ska ta på mig jävligt mycket med kläder när jag går ut med hundarna sedan. Och i helgen ska jag försöka sitta inne så mycket det går utan att jag blir rastlös. Jag och älskling ska antagligen åka till hans bror och se på film och mysa :) Det ser jag verkligen fram emot!
Vad har ni för planer i helgen?

Ha en fortsatt bra dag.
Tata!



Det blev lite trollskog över det hela :)

2009-12-10 @ 13:41:27 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


If you talk like a Bitch, I'm gonna slap you like a Bitch

Det blev tre avsnitt med The Office, på grund av att min dvd-kontroll är puts väck borta, och sen Reservoir Dogs med dansk text. Jag letade genom hela mitt rum men kunde fan inte hitta kontrollen så det fick bli som det blev!
Jag blev dissad av hunden som stack precis innan jag hunnit stänga dörren, så jag tände lite stearinljus och myste ensam :) Hade velat ha min älskling hos mig men det blir inte förrän till helgen.
Jag saknar dig.

2009-12-09 @ 20:13:12 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filmmys och Te

Bonzai, min chihuahua, har somnat på min arm så jag skriver enarmat just nu. Fan vilken tid det tar! Men han är söt så det gör inget.
Vad gör man en tråkdag som denna? Nathalie tar sig en mugg te och kryper ihop framför en bra film! Jag vet bara inte vilken än. Måste hitta scartsladden också. Bra att jag kom att tänka på den, annars hade jag dunkat huvudet blodigt när det inte hade funkat XD Det har jag nog från min pappa. Han brukar alltid ge ifrån sig ett grottmänniskoliknande "ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!" när saker inte vill som han vill, och härom dagen sa han "Fan vad jag hatar när saker inte vill funka!"
Jag förstår dig pappa.

Jag ville lägga upp lite bilder men det funkade inte så det får bli lite senare, gick bara att lägga up små bilder av någon anledning.
Nej, nu blir det The Office eller någon film! :)

Puss på er
Tata!

2009-12-09 @ 14:43:35 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad kan jag inte bli?

God morgon!
Vädret ser lika deppigt och tråkigt ut idag som det gjorde igår, vilket inte direkt piggar upp en när man måste sitta inomhus hela dagen. Iofs, hade det vart sol ute hade jag velat gå ut så jag har ju egentligen tur att det är kasst väder när jag är sjuk, men jävlar vad tråkigare det blir att sitta inne när det är mulet ute. Det blir så fruktansvärt mörkt och trist inne hos mig, och tänder man en lampa blir det bara dassigt ljust. Falskt ljust.
Usch.

Någon som ska göra nåt extra roligt idag?

I januari börjar jag i skolan! Ska läsa upp Historia A. Det kan vara bra att ha ifall jag ska läsa vidare och bli polis någon gång i framtiden. Lika bra att passa på nu när man är arbetslös ;)
Jag pratade med en studievägledare i måndags och det var väl knappast det mest positiva samtal jag har haft. Psykolog är tydligen lika svårt att bli som läkare, och hon sa väl rent ut sagt att jag inte kan bli det. Hon var väldigt duktig på att fastna på det negativa, och inte på något positivt. Det var som att komma dit, få en smäll på kinden (en sån där riktig käring-slap över kinden :D:D:D:D:D XD) och sen gå igen. Jag gick ju knappast dit för att få veta vad jag inte kan bli.
Men vad kan jag bli då? Socionom, kurator, kunde jag bli. Missförstå mig inte, det är säkert kul att bli kurator och det är väl det som jag är mest inriktad på, men det var hur hon sa det. Man fick verkligen dra informationen ur henne. Man tycker ju att studievägledare ska vara vana vid ungdomar, och att vi kanske inte vet hur allting funkar, men hon verkade inte ha en bra dag. Skåning var hon också. Inget fel på skåningar, men alla jag har träffat har vart riktigt konstiga. Kanske en eller två som man inte kan klaga på, men inga jag kan komma på nu på rak arm.

Nu ska jag fortsätta äta min frukost i mitt falska ljus här hemma. Kan det inte bli solförmörkelse så vi slipper se skiten? XD Så kan man tända lite mysiga stearinljus också.

Hoppas ni har en bra dag! :)
Tata!
2009-12-09 @ 11:57:26 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjukdag

Det har vart en otroligt seg sjukdag idag. Jag vill verkligen bli frisk nu så jag har bara vart ute tio minuter för att jag var tvungen, och jävlar vad seg men ändå rastlös jag känner mig! Jag klättrar på väggarna. Men förkylningen verkar iallafall bli bättre :) Till helgen ska jag faneme vara frisk.
Vad har ni gjort idag?

2009-12-08 @ 20:52:10 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trevlig Bussresa

Jag hade flyt härom dagen. Huvudet var tungt av förkylningen och snoret rann som en flod ur näsan, och eftersom jag satt ensam längst bak i bussen stoppade jag papper i näsborrarna för att försöka få stopp på det. Skitbra tänkte jag, men sen kliade det på ryggen så jag satte mig upp med papper i näsan för att klia , och då vänder sig en dumskalle till kille om och glor på mig som om jag var en idiot. Hörrödudu, du hade glott ännu mer på mig om jag hade smetat ner sätet med snor. Hade han vart förkyld i en månad så hade han också gjort så, tro mig.
Man lär sig.

Sen när jag ska gå av bussen står jag, ganska dimmigt, bakom en tjej med en stor ryggsäck på ryggen och helt plötsligt inser jag att min ena hörlur hade fastnat i någon sorts onödig klämma som hängde på ryggsäcken. Jag börjar fuppla för att få av den men hinner inte innan hon börjar gå av bussen. Jag snubblar efter som en dåre och får till slut fram ett "Ursäkta, min hörlur har fastnat i din väska...". Hon tog det jävla bra måste jag säga! Trevlig tjej det där.

Synd att man alltid känner sig så matt när man är sjuk, annars hade det ju vart skitkul att vara utomhus varje gång och se vad som händer ;)


Min ljusslinga :)

2009-12-08 @ 13:29:26 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hangin' some Balls

När saker inte går riktigt vad man vill, vad gör man då? Jo, man klär granen med mamma!
Mamma har en tendens att hänga vääääldigt mycket krimskrams i granen, men detta året höll hon sig hyfsat ifrån det.
Fint och juligt blev det hemma :)
Hundarna fick också vara med.

2009-12-07 @ 18:05:43 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Guys and Dolls

Ojojoj vad bra föreställningen var igår! Jag satt som klistrad hela tiden.
För att göra det lite mer klart så var det en musikal på GöteborgsOperan, och ingen opera. (Här kan ni läsa lite mer om den: http://sv.opera.se/forestallningar/guys-and-dolls-2009-2010/)
Den var ungefär tre timmar lång men kändes som knappt en timme. Det jag blev mest imponerad av var att se hur hängivna alla var, de lämnade inte sin karaktär för en sekund på scenen. Det var helt sjukt! Benny, som spelades av Anders Wängdahl, var min favorit :) För mig som inte är van att se på musikaler live på scener så var det alldeles för mycket som hände överallt hela tiden, så jag fastnade vid en person som jag följde under hela föreställningen för att underlätta för mig själv, och detta blev av någon anledning Benny. Han var hur jävla cool som helst och jag blev skitimponerad XD Hans karaktär var helt klart bäst, även om det fanns två som var ungefär likadana, men hans kändes mer utvecklad åt ett håll som jag gillade extra mycket. Att han var lite lik en kompis kanske gjorde det hela lättare att fastna just vid honom :D

Har ni inte sett Guys And Dolls borde ni verkligen se den! Jag gillade den otroligt mycket :)

2009-12-07 @ 13:01:04 Permalink Hej På Mig Kommentarer (3) Trackbacks ()


Dags för Opera

God morgon på er!
Opera idag. Har som sagt aldrig i hela mitt liv vart på opera så det ska bli himla intressant. Min förkylning är lika jävlig som vanligt, men jag mår iallafall bättre så det blir ett par svarta jeans till linnet idag istället för leggins. Det känns som en bättre idé när man är sjuk, eller vad tycker ni?

Hur har eran helg varit? :)
2009-12-06 @ 11:16:46 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fashion -

Jag förstår mig inte på mode.
Hela idén med mode är väl att det blir nytt varje säsong, vilket jag har uppfattat innebär att varje vår, vinter, sommar och höst är olika säsonger, och varje säsong är det något "nytt" som gäller. Men vad jag inte förstår är att något som folk tyckte var svinfult förra hösten, tycker dom helt plötsligt är skitsnyggt detta året bara för att det är mode. Ett exempel på detta är nitar. Alla ska ha nitar nu, och se rockiga ut, men för bara några månader sedan såg folk snett på en när man hade nitar på sig och undrade vafan man hade det för. De som såg ut förra året så som modet ser ut idag ansågs fula, eller iallafall inte snygga och det är väl ändå lite... konstigt? Visst, det är inget fel på att ändra sig, men jag tror seriöst inte att någon ändrar sin smak så brutalt på det viset.
Följer man modet måste man ju nästan ha en viss tendens till att ändra åsikter och smak snabbt, och inte riktigt ha någon egen stil. En viss inriktning har man nog, men inte mer än så.
Det måste ju kännas väldigt skönt att på något sätt inte behöva gå efter hur man själv tycker, men samtidigt tycker jag att det nästan låter värre. Innebär det inte en sorts press på sig själv att försöka hitta modeplaggen innan någon annan gör det, och känna att man är först med att se ut som alla andra? Det är kanske därför så många faktiskt klär sig som affärerna vill. De mår bra av att tro att de är först av alla, att de sätter trenderna.
Jag skulle säga att det antagligen inte är mer än inbillning.

Jag kan säga att just nu följer jag modet, utan att följa det. Jag älskar kläderna som finns i affärerna just nu, eftersom jag hade den stilen redan innan. Det finns så otroligt mycket grejer jag vill ha just nu att jag inte vet vart jag ska börja. Jag får passa på att köpa på mig grejer nu, för det lär försvinna snart och kommer då inte finnas att hitta billigt nånstans, precis som det gjorde innan det blev mode med rock.
Vad gör ni med alla era kläder när det inte är mode längre?


Jag bjuder på den ;)

2009-12-05 @ 19:53:05 Permalink Åsikter Kommentarer (1) Trackbacks ()


Black Ice

Det är meningen att jag ska vara på kalas just nu, men min förkylning har gått och blivit värre så jag valde att stanna hemma hos Mita istället. Jag börjar verkligen tröttna på att vara sjuk nu, det går ju aldrig över!
Men men, jag tog mig en mysig varm dusch i en kvart istället för att följa med ut i kylan, och det ska man kanske inte klaga på? ;)
Jag hoppas att jag blir frisk nog så jag kan gå på operan imorgon iallafall. Det känns lite pissigt att inte kunna gå när man fått biljett i födelsedagspresent av sin faster. Guys And Dolls tror jag att föreställningen hette, vet ni något om den? Jag är för lat för att googla den, men jag tror jag såg något i stan om att det var en teater eller liknande, så opera kanske det inte är? Intressant ska det bli i vilket fall som helst! Jag frågade min faster vad man har på sig till opera och hennes svar var "Ta på dig något du känner dig fin i", så det blir som det blir. Men jag har nog ett hum om vad det blir :)

Just det ja! En kylig bild från när jag var ute och fotade härom dagen kanske passar in denna hemmalördag?
Enjoy! Black Ice tillägnad alla er som också sitter hemma och är för sjuka för att gå ut.

2009-12-05 @ 18:41:02 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Plipp plopp

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig nu, ska ju upp rätt tidigt imorgon.
Jag har min Mita hos mig nu! Lycklig Nathalie <3

Sov så gott när ni lägger er.
Tata!

2009-12-03 @ 22:21:15 Permalink Löööööve Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julklapp nummer Ett

Första julklapparna inslagna! Jag måste vara världens sämsta paketinslagare någonsin, det finns ingen som blir lika arg och misslyckas lika mycket som jag när jag slår in paket. Men det brukar bli hyfsat iaf ;)
Det blir en mysig stämning när man slår in julklappar iallafall, och det är det som räknas!

Min pappa tycker om frölunda, så en av julklapparna fick ett passande papper. Jag gömde dom i byrån tills vidare.

2009-12-03 @ 14:49:59 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Duck of Death

Batteriet var dåligt i kameran men en timme kunde jag vara ute iallafall!
Det blev en del bilder ändå, men framförallt var det väldigt skönt att ta sig en promenad längs dammen. Det var en hel drös med nyfikna ankor som förföljde mig när jag gick längs vattnet och jag tror att det var mer än en av dom som hoppades få sig lite bröd eller något annat gott. Hade jag vetat att det skulle vara rena ankbyn där nere så hade jag nog tagit med mig lite bröd. Ett litet smakprov på bilderna finns längst ner i inlägget.

"The duck of death"
Clintan äger!

På tal om Clintan så måste jag köpa Gran Torino, jag glömmer fan alltid av det när jag går i filmaffärer. Och skjuter upp det gör jag nästan jämt när jag kommer ihåg den. Har ni inte sett den borde ni göra det!

Senare blir det hårfärgning double up, jag ska dra mig till min tvillingsyrra så ska vi hjälpa varandra, och efter det hoppas jag att Mita följer med mig hem!

På söndag ska jag på opera, jag känner mig vuxen ;)
Det får ni höra mer om på söndagkväll eller måndag.

Ha det bäst!
Puss

2009-12-03 @ 12:47:21 Permalink Fotograferat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vinterdag

Det är väldigt vackert väder ute så jag ska försöka få bort min morgonslöhet och gå ut en stund med pappas kamera :) Just nu känns soffan väldigt mjuk och mysig.
Ska ta mig en macka, så ska jag tvinga mig ut sen!

Ha en underbar onsdag!
Puss på er

2009-12-03 @ 10:06:26 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


No Micro Lightning

Lyckat, jag hällde upp en kopp vatten och satte in den i mikron för att göra te. En och en halv minut senare undrar jag vart min sked är och inser lite panikartat att den är i muggen i mikron XD Men den klarade sig fint som tur var, inga blixtrar här hemma inte!

Tycker ni också om när det är fullmåne? Jag tycker att det blir sån härlig stämning ute. Mita sa att månen tydligen var ännu större hos honom än den var här, och det hade jag velat se :) Jag har velat fota fullmånen ett bra tag nu men helt enkelt inte gjort det. Får ta tag i det snart!

Nu vill jag ha ett jobb. Jag vill flytta hemifrån och fortsätta livet, inte stå och stampa på samma ställe; innanför arbetsförmedlingens dörrar. Nu efter skolan vill jag testa något nytt och jag har börjat tröttna på att inte ha något jobb. Ska jag läsa vidare vill jag jobba ett år först, men fortsätter det i den här takten börjar aldrig det året. Dom här gruppaktiviteterna som arbetsförmedlingen hoppas jag ska hjälpa mig att lära mig hitta jobben mer effektivt och att söka dom på ett bra sätt. Mitt CV såg himla barnsligt ut innan jag fick tips där XD Klart ingen vill anställa mig då, ännu mindre nu när ekonomin suger så benhårt.
Har ni något jobb till mig kan ni ju säga till ;)

Vi hörs!

Tata

2009-12-02 @ 21:32:07 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Men In Trees

Hemma hos mig sitter det karlar i träden och sågar ner grenar, det är väl knappast varje dag man ser något sånt.
Det har vart hur underbart väder som helst idag! Jag hoppas att det håller i sig hela dagen, men det borde det göra :) I morse gick jag upp tidigt för att gå på en gruppaktivitet som arbetsförmedlingen vill, och det var alldeles frostvitt överallt. Kyrkogården var vackrare än den brukar så jag ska nog försöka få med mig en kamera dit någon dag. Kanske får den där systemkameran jag önskade mig av pappa i julklapp om jag har tur ;)
Den var rätt dyr så jag ska nog inte hoppas för mycket! Men fin var den.

Jag kom hem lagom till att tigga till mig lite thaimat som min morbrors fru hade gjort, och min snälla mamma delade med sig utan att klaga. Jag älskar kinamat och thaimat! Jag kan äta hur mycket som helst.
Lunchunderhållningen bestod av mammas schäferhund Ninja som jagade solkatter.

Senare ska jag sticka hem till min pappa och hämta min hårfärg som jag lämnade där för någon vecka sen, så ska jag och syrran färga varandras hår imorgon :) Ska möta Mita i stan också så ska vi se på en film hos pappa innan han måste åka hem igen. Det brukar ta år att välja ut film så det är nog bäst att få det gjort snart.

Jag började sakna snön väldigt mycket så här kommer en bild från förra årets snö :)

2009-12-02 @ 13:30:30 Permalink Allmänt Shiiiet Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0