Sen Kväll

Hej allihopa!

Jag har varit vaken sen klockan åtta idag, och är hur trött som helst. På kursen förut ville jag mest bara hem för då var jag seg i huvudet. Jag skulle öppna en bifogad fil i ett mail och satt bara och glodde på öppnaknappen för jag blev helt blank i huvudet XD
Nu undrar ni kanske varför jag var så trött, och det var för att igår var vi och såg ingen mindre än Kevin Costner, och kom inte hem förrän tolv. Men vilken show det var! Det hela börjar med att en skitsöt tjej vid namn Sara Beck agerar förband och hon har den ljuvaste röst man kan tänka sig. Jag vill också kunna sjunga så ;)
Efter detta börjar en film på skärmen bakom scenen som består av massa klipp från Costners filmer, väääldigt mycket pang pang och skott i hövvet till en början, och sen kärleksdravvel efter detta. Kul att se  iallafall.
Sen riktas ljuset bakom oss, vid en utgång längst bak, och där kommer Costner strosande i gången medans jubel och maffig musik fyllde hela Lisebergshallen. Nästan på snudd till storhetsvansinne, men det kan han fan kosta på sig för han är fan stor ;) Han tog i tass med folk som satt nära gången, och en och annan fick sig en kram och när det väl började hade han nog hela publiken med på vad han än hade sagt. Jag var ca en meter från honom XD Känns rätt sjukt när man tänker på det. Jag hade aldrig i hela mitt liv trott att jag skulle vara en meter ifrån Kevin Costner någonsin.
Jag blev riktigt glad över att han verkade väldigt mån om att publiken kände sig uppskattade, och att dom skulle veta att han var där för deras skull. Bland annat tände "han" lamporna åt vårat håll för han ville se oss. Det kändes som en film annars, sa han. Riktigt kul var det!

Jag gick därifrån med en signerad biljett av Sara Beck och ett leende på läpparna!
Mita köpte en skiva med Sara Beck och fick den signerad, samt fick sin biljett signerad av en gitarrist i Costners band :)
Jävligt lyckad kväll!

Nu ska jag och Mita gå och se på Upp, sen blir det mys :)
Tata!


Kommentarer
Postat av: Paula

Tjenare igen!

Jo jag tyckte det va en helt kanon kväll... som du sa; han månade verkligen om publiken.

Såg du det i slutet att han tog upp några ur publiken å dansade med dom?? Åhh, va jag önskade att jag satt längre fram! :/

Även fast man inte alltid hörde vad han sjöng så var det en bra konsert, man kände sig nästan delaktig i bandet. Inte alla konserter man gör det på! :)

Hoppas han kommer hit fler gånger!

Ha de bra, nice blogg föresten! :)

2010-03-04 @ 07:51:23
URL: http://paulis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0