Oh Deer

Planen igår var egentligen att se på Luftslottet som sprängdes och vi gick in på biografens hemsida för att boka biljetter runt 14:00, men till våran förvåning ser vi att alla platser förutom tre längst fram på sidan är upptagna. Lite smått snopet för det trodde vi aldrig. Så vi fick snällt boka biljetter till nästa helg istället, och den här gången sitter vi längst upp i mitten. Helt klart de bästa platserna! Man slipper tjötigt folk bakom sig, ser duken finnemang och det känns lite mer privat.

Det finns en inhägnad skog här där Mita bor så vi tog en promenad dit igår efter biljettbokningen. Vi hade himla tur och såg de "planterade" hjortarna nära staketet så vi gick in och tog en liten skogspromenad. Håller man sig på respekterat avstånd så kan man allt se dom på nära håll utan att de springer iväg, tycker de att man kommer för nära så börjar de helt enkelt gå åt motsatt håll. Väldigt vackra djur, och väldigt söta. Två djur kom vi nog bara tre meter ifrån. Vi hade gått upp på ett berg och skulle gå ner och då ser vi två stycken stå och titta på oss. Det var inte förrän dom såg att vi hade sett dom som de började gå därifrån.
När man går i en sån inhägnad skog så vet man att det finns hjortar där inne, så man går och tittar efter dom hela tiden. Men i en riktig skog med vilda djur så tänker man inte alls på det.
Borde det inte vara tvärt om egentligen? Det finns ju ännu fler djur i skogen, än vad det gör i den ihägnade skogen.

Mita tog en bild på hjortarna :)
Vad tycker ni om den?
Jag älskar den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0